Zici că e dezbrăcată. Toți oamenii din stația de metrou au rămas cu gura căscată când au văzut ce ținută controversată purta o vedetă – FOTO

Redactor:
Adrian Popa
Starul emisiunii „Geordie Shore", Choe Ferry, i-a șocat pe toți oamenii dintr-o stație de metrou, care au rămas holbându-se la ea când i-au văzut costumația - o salopetă de culoare crem ce crea iluzia că tânăra nu poartă nimic.

Se pare că tânără este cunoscută pentru extravaganțele și încercările controversate când vine vorba de fashion și nu numai, dar ultima ei încercare poate fi considerată cireașa de pe tort.

Femeia a fost surprinsă într-o stație de metrou din Marea Britanie purtând o salopetă de culoarea pielii care ar fi dus imaginația oricui mult prea departe.

În timp ce se plimba prin stație, tânăra în vârstă de 23 de ani a întrs capul oamenilor din cauza iluziei pe care a creat-o cu outfitul ei – părea dezbrăcată.

Chiar și co-starul ei, Sophie Kasaei, a rămas uimtă de alegera făcută de Chloe Ferry, astfel încât apostat un videoclip cu „incidentul” pe Instagram.

Aceasta a mărturisit că toți oamenii din stație se uitau la tânără.

Ulterior, starurile au mers în Manchester, unde s-au bcurat de jacuzzi-ul hotelului. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥂

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

Aug 8, 2019 at 9:29am PDT

 

Foto: Captură Instagram

Inchide