ZIUA IZABELLEI. O adolescentă din Constanța a provocat nebunia anului pe Facebook-ul din România

Publicat: 14/01/2015, 08:19

ZIUA IZABELLEI. Încercând să evite regulile Facebook, care spun că utilizatorii trebuie să aibă minimum 16 ani pentru a-și face un cont, Izabella și Sara, o prietenă a sa, au creat din greșeală un ”Event”. Așa a apărut ”Ziua Izabellei”, la care adolescenta a invitat dintr-o eroare pe toată lumea, apăsând butonul ”Invite all”.

Astfel, 57.000 de persoane au ajuns să confirme că vor merge la ”Ziua Izabellei”, desfășurată într-o casă din Constanța, acesta fiind cel mai puternic viral al începutului de an.

Curând, pe internet au apărut diverse glume și fotografii amuzante legate de ”Ziua Izabellei”. Astfel, Messi a ”declarat” că nu a luat Balonul de aur, dar măcar merge la ”Ziua Izabellei”, în timp ce, într-o altă fotografie, realizată cel mai probabil pe un stadion, unul dintre spectatori întreabă: ”Izabella, unde e baia?”. Alte vedete care au ”confirmat” participarea la ”Ziua Izabellei”, în fotografii amuzante postate pe internet, sunt Barack Obama, Cristiano Ronaldo sau Justin Bieber.

Ulterior, adolescentele au postat un nou mesaj pe Facebook, dându-și seama de eroare: ”Doar ca să știți, eventurile nu erau nici măcar 0% reale. Totul a pornit dintr-o greșeală, Iza a creat evenimentele, dar erau pur și simplu zilele noastre de naștere. Adică nu invitații, nu petrecere, nu cadouri. Lumea a înțeles exact pe dos. Chestia asta o luase razna de tot, Facebook era infestat cu așa ceva. Vă rugăm să ne scuzați că v-am creat iluzii, nu va fi nicio petrecere”.