A doua glumă a lui Ponta despre inundații: Cadoul de la echipa de polo „nu îl probez acum, ci la inundații!”

A doua glumă a lui Ponta despre inundații: Cadoul de la echipa de polo nu îl probez acum, ci la inundații!
Premierul Victor Ponta i-a primit, la Guvern, pe componenții echipei naționale de polo pe apă calificată la Campionatul European și le-a urat să obțină un loc cât mai bun la competiție, primind din partea acestora un echipament de polo, dar spunând că nu îl va proba acum, ci "la inundații".
Publicat: 30/04/2014, 13:24
Actualizat: 02/02/2019, 06:41

El a ținut să-i felicite pe membrii echipei de polo pe apă, după recenta calficarea la Campionatul European, urându-le să obțină un loc cât mai bun în competiție.

Jucătorii naționalei i-au dăruit cu acest prilej o minge cu autograf, dar și un echipament complet de polo pe apă.

„Și echipament ?! Da’ nu-l probez acum. La inundații”, a spus Ponta, râzând.

Premierul a adăugat că Guvernul, împreună cu primarul Capitalei, trebuie să repare o „mare rușine” pentru București, respectiv lipsa unui bazin la standardele cerute de competițiile de polo sau natație, în condițiile în care sportivii români se califică permanent la competițiile internaționale.

Membrii naționalei de polo au avut ulterior posibilitatea să viziteze, însoțiți de ministrul Sportului, Gabriela Szabo, și sala de ședințe a Guvernului, unde s-au fotografit pe scaunele miniștrilor, unii dintre ei apreciind că funcția de ministru al Sportului este cel puțin la fel de dificilă precum cea de prim-ministru.

Naționala României s-a calificat la turneul final al CE cu o dublă victorie în baraj, în fața Marii Britanii, cu 18-7 și 18-8.

Turneul final al Campionatului European de polo este programat în perioada 14-27 iulie, la Budapesta.

Obiectivul echipei României este clasarea în primele opt echipe, pentru a obține calificarea la Campionatul Mondial, de anul viitor, din Rusia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase