„A spus că i-a fost AMENINȚATĂ familia”. Președintele PRU explică de ce s-a retras Sebastian Ghiță din cursa pentru EUROPARLAMENTARE

Redactor:
Maria Dinu
„A spus că i-a fost AMENINȚATĂ familia”. Președintele PRU explică de ce s-a retras Sebastian Ghiță din cursa pentru EUROPARLAMENTARE
Președintele PRU Bogdan Diaconu a declarat, joi la BEC, că lui Sebastian Ghiță i-a fost amenințată familia, precizând că acesta și-a retras candidatura pentru alegerile europarlamentare pentru ca partidului să nu îi fie blocată înscrierea în competiția pentru Parlamentul European.

„Domnul Sebastian Ghiță rămâne unul dintre principalii lideri ai Partidului România Unită, domnul Sebastian Ghiță va vorbi în numele PRU și va spijini tot ce poate și cu toate eforturile pe care poate să le facă, campania partidului România Unită pentru alegerile europarlamentare și pentru următoarele alegeri care vin în anul 2020 în România. Domnul Sebastian Ghiță a ales să ajute PRU și să se retragă de pe listă pentru a nu pune în pericol și a nu se bloca candidatura PRU în aceste alegeri”, a afirmat Bogdan Diaconu, joi la Biroul Electoral Central, unde a venit pentru a depune lista candidaților formațiunii la europene.

„A anunțat acum câteva săptămâni că i-a fost amenințată familia, iar săptămâna trecută și în aceste zile aceste amenințări s-au pus în aplicare și pe scurt, traducerea era ca dacă domnul Sebastian Ghiță se afla în vârful listei PRU în proporție de 100%, lista Partidului România Unită ar fi fost blocată și nu ne lăsau să candidăm”, a completat Diaconu.

Alături de lista candidaților la alegerile europarlamentare din 26 mai, PRU a mai depus aproape 250.000 de semnături de susținere.

Precizările lui Diaconu vin după ce Sebastian Ghiță a anunțat, miercuri pe Facebook, că se va retrage de pe lista PRU a candidaților pentru europarlamentare. Fostul deputat deschidea lista partidului la alegerile europene, urmat de liderul formațiunii Bogdan Diaconu.

Foto: Hepta

×

Urmăriți Gândul LIVE Au avut zile! Cinci persoane, între care patru copii, au supraviețuit după ce mașina în care se aflau a căzut într-o prăpastie de 150 de metri. Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan și președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Miercuri, 15 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide