Diana Grigore
16.09.2019
Politică

Acuzații grave: Teodorovici va consolida regimul sclavagist. PSD bagă oamenii săraci în închisoare

Acuzații grave: Teodorovici va consolida regimul sclavagist. PSD bagă oamenii săraci în închisoare
Purtătorul de cuvânt al PMP Mihail Neamțu a afirmat, luni, că Eugen Teodorovici vrea să consolideze un regim sclavagist, iar PSD vrea să bage oamenii săraci la închisoare prin proiectul de lege care prevede închisoare pentru cei care nu își plătesc la timp contribuțiile la stat.

„Socialismul urăște libertatea. Mai nou, PSD vrea să bage oamenii săraci la închisoare, adică propriul său electorat. Statul polițienesc visat de Orlando Teodorovici va consolida regimul sclavagist care-i trimite la pușcărie pe toți cei care n-au bani să plătească faimoasa contribuție la asigurări de sănătate. Români simpli, tromboniți cu atâtea minciuni, descoperă acum că serviciile medicale nu-s deloc gratuite. Ce primim, în schimbul banilor plătiți? Infecții nosocomiale. Dar degeaba vrei tu piață liberă și competiție între furnizorii asigurărilor de sănătate, zice Ministrul Discotecă! Întâi marchezi banul la Stat și apoi mai vedem noi”, a scris Mihail Neamțu, pe Facebook.

El a adăugat că PSD „ îți dă cu o mână ca să-ți ia cu două”.

„Pentru că-n vistieria statului suflă vântul, Ministrul Finanțelor vrea să-i aresteze la graniță pe cei care au părăsit plantația sclavagistă a PSD”, a conchis Neamțu.

Eugen Teodorovici a depus, în procedură de urgență, la Senat un proiect de lege care prevede pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu virează la timp contribuțiile care sunt reținute din salarii, pensii, asigurări sociale de sănătate, drepturi de autor și alte venituri.

Inițiativa legislativă a ministrului de Finanțe propune modificarea și completarea Legii nr.241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.

Inchide