ALDE: ”Iohannis – Orban – Cîțu îngroapă economia! Ce vină au românii că guvernanții sunt incompetenți, ce vină are România?”

Redactor:
Cristian Lisandru
ALDE: ”Iohannis – Orban – Cîțu îngroapă economia! Ce vină au românii că guvernanții sunt incompetenți, ce vină are România?”
ALDE: ”Iohannis – Orban – Cîțu îngroapă economia! Ce vină au românii că guvernanții sunt incompetenți, ce vină are România?”

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților a postat un alt mesaj extrem de dur la adresa guvernanților liberali și a lui Klaus Iohannis, printre cei vizați aflându-se și ministrul de la Finanțe, Florin Cîțu. 

Concret, ”trio”-ul Iohannis-Orban-Cîțu este acuzat, public, că îngroapă economia României și că a ”reușit” să anuleze ”toate rezultatele economice obținute în ultimii 3 ani”. ALDE a făcut parte dintr-un guvern care a depus eforturi uriașe pentru a ”crește economia României”, numai că toate aceste eforturi au fost anulate ”de acest guvern incompetent”. Potrivit ALDE, datele oficiale furnizate de Institutul Național de Statistică sunt elocvente, România aflându-se, practic, din punct de vedere economic, la nivelul ”finalului de an 2016”.

”Iohannis – Orban – Cîțu îngroapă economia!

În doar 9 luni, guvernul Iohannis – Orban, cu Florin Cîțu la finanțe, a reușit să anuleze toate rezultatele economice obținute în ultimii 3 ani de zile de România. Practic, toate eforturile depus de guvernul din care ALDE a făcut parte pentru a crește economia României au fost anulate de acest guvern incompetent. Economia României a consemnat un declin de 12,3% în trimestrul doi al acestui an comparativ cu primul trimestru, după cum arată Institutul Național de Statistică! Practic, conform graficului evoluției PIB trimestrial al României în perioada 2000 – 2020, am ajuns la nivelul finalului de an 2016!”, se precizează în mesajul transmis de ALDE în mediul online.

”Cîțule, nu mai minți! Situația economică actuală este cauzată de propriile voastre decizii, niște decizii proaste”

Reprezentanții ALDE susțin, în acest mesaj postat pe pagina de socializare a partidului, că ministrul Florin Cîțu nu face altceva decât să mintă, motiv pentru care i se recomandă să își revizuiască atitudinea.

”Decizii proaste” luate în guvernul Orban au dus la o situație economică precară a României, iar românii nu au absolut nicio vină în tot acest scenariu.

”În condițiile în care în trimestrul doi al acestui an avem un declin de 12,3% față de primul trimestru din 2020, iar în semestrul I 2020 avem o scădere față de semestrul I 2019 cu 4,7%, pe seria brută şi cu 3,9% pe seria ajustată sezonier, Ministrul Finanţelor ne spune că vede o scădere economică de 3,9% pe tot anul!”, acuză ALDE.

Cîțule, nu mai minți! Situația economică actuală este cauzată de propriile voastre decizii, niște decizii proaste, care au afectat grav economia.

Ce vină au românii că guvernanții sunt incompetenți, ce vină are România? În vreme ce Iohannis – Orban – Cîțu continuă „țopăiala bugetară”, românii sunt îndatorați pe zi ce trece de acest guvern!

ALDE

”Pentru modul în care au gestionat bugetul țării în aceste 9 luni de zile, pentru modul în care au gestionat pandemia, pentru faptul că nu respectă legea, acest Guvern Orban trebuie să plece acasă!”, concluzionează reprezentanții ALDE.

Iulia Vântur, disperată după ce a fost găsit mort în casă! Familia lui Salman Khan...
FOTO. Vica, balerina lui Piţurcă, s-a fotografiat goală în pat! Imagini interzise cu vedeta TV
UIMITOR! Aceste fetițe s-au născut din aceeași mamă și în aceeași zi, dar NU SUNT...
Acest bărbat pretinde că este Iisus. Cum spune el că VA SALVA LUMEA… L-au arestat!
FOTO. Cum arăta Mirela Vaida acum 15 ani. Imagini fabuloase de pe vremea când cânta...
Cardul special prin care românii primesc bani de la stat. Cum poți să ți-l faci...
România este în topul ţărilor acuzate la CEDO. Cât plătim pentru condamnările de la CEDO
Țara în care firma plătește angajaților care lucrează remote toate costurile generate de telemuncă
Iulia Vântur, disperată după ce a fost găsit mort în casă! Familia lui Salman Khan...
O femeie a luat decizia să-și schimbe RELIGIA. Nu bănuia nicio clipă că va ajunge...
Ce ASCUND visele şi sexualitatea reprimată
ȘOC în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra. A apucat să SPUNĂ că...
Ministrul Sănătăţii, anunţ şoc. Vom avea sau nu restricţii după alegeri?
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. TOP 13 alimente în dieta pentru un ficat sănătos
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
„Elveţia României”: locurile unde se află cele mai frumoase şase sate din România pe care...
×
GÂNDUL LIVE 23.09.2020

Urmăriți GÂNDUL LIVEExplicație halucinantă a pedofilului din Iași care a violat în mod repetat un copil de numai șase ani. El a declarat judecătorilor că a preferat să profite de un copil decât să-și însele soția care este plecată în afara țării, la muncă. Violatorul l-a agresat sexual pe minor de mai multe ori, iar după fiecare agresiune îi oferea trei lei pentru a nu povesti nimănui ce s-a intamplat. https://www.gandul.ro/19507732Robert Negoiță și Marius Chircă, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Miercuri, 23 septembrie 2020
Gândul LIVE!
Inchide