ALDE: ”Iohannis – Orban – Cîțu îngroapă economia! Ce vină au românii că guvernanții sunt incompetenți, ce vină are România?”

ALDE: ”Iohannis – Orban – Cîțu îngroapă economia! Ce vină au românii că guvernanții sunt incompetenți, ce vină are România?”
ALDE: ”Iohannis – Orban – Cîțu îngroapă economia! Ce vină au românii că guvernanții sunt incompetenți, ce vină are România?”

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților a postat un alt mesaj extrem de dur la adresa guvernanților liberali și a lui Klaus Iohannis, printre cei vizați aflându-se și ministrul de la Finanțe, Florin Cîțu. 

Concret, ”trio”-ul Iohannis-Orban-Cîțu este acuzat, public, că îngroapă economia României și că a ”reușit” să anuleze ”toate rezultatele economice obținute în ultimii 3 ani”. ALDE a făcut parte dintr-un guvern care a depus eforturi uriașe pentru a ”crește economia României”, numai că toate aceste eforturi au fost anulate ”de acest guvern incompetent”. Potrivit ALDE, datele oficiale furnizate de Institutul Național de Statistică sunt elocvente, România aflându-se, practic, din punct de vedere economic, la nivelul ”finalului de an 2016”.

”Iohannis – Orban – Cîțu îngroapă economia!

În doar 9 luni, guvernul Iohannis – Orban, cu Florin Cîțu la finanțe, a reușit să anuleze toate rezultatele economice obținute în ultimii 3 ani de zile de România. Practic, toate eforturile depus de guvernul din care ALDE a făcut parte pentru a crește economia României au fost anulate de acest guvern incompetent. Economia României a consemnat un declin de 12,3% în trimestrul doi al acestui an comparativ cu primul trimestru, după cum arată Institutul Național de Statistică! Practic, conform graficului evoluției PIB trimestrial al României în perioada 2000 – 2020, am ajuns la nivelul finalului de an 2016!”, se precizează în mesajul transmis de ALDE în mediul online.

”Cîțule, nu mai minți! Situația economică actuală este cauzată de propriile voastre decizii, niște decizii proaste”

Reprezentanții ALDE susțin, în acest mesaj postat pe pagina de socializare a partidului, că ministrul Florin Cîțu nu face altceva decât să mintă, motiv pentru care i se recomandă să își revizuiască atitudinea.

”Decizii proaste” luate în guvernul Orban au dus la o situație economică precară a României, iar românii nu au absolut nicio vină în tot acest scenariu.

”În condițiile în care în trimestrul doi al acestui an avem un declin de 12,3% față de primul trimestru din 2020, iar în semestrul I 2020 avem o scădere față de semestrul I 2019 cu 4,7%, pe seria brută şi cu 3,9% pe seria ajustată sezonier, Ministrul Finanţelor ne spune că vede o scădere economică de 3,9% pe tot anul!”, acuză ALDE.

Cîțule, nu mai minți! Situația economică actuală este cauzată de propriile voastre decizii, niște decizii proaste, care au afectat grav economia.

Ce vină au românii că guvernanții sunt incompetenți, ce vină are România? În vreme ce Iohannis – Orban – Cîțu continuă „țopăiala bugetară”, românii sunt îndatorați pe zi ce trece de acest guvern!

ALDE

”Pentru modul în care au gestionat bugetul țării în aceste 9 luni de zile, pentru modul în care au gestionat pandemia, pentru faptul că nu respectă legea, acest Guvern Orban trebuie să plece acasă!”, concluzionează reprezentanții ALDE.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest...
Cutremur la Antena 1. Schimbarea e fără precedent
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Este un adult cu propriile planuri”. Cum se înțeleg, de fapt, Teo Trandafir și fiica...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Coreea de Nord ar fi trimis Rusiei 7.000 de containere cu echipamente militare