Mihaela Stoica
09.12.2012
Politică

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Rezultate EXIT POLL: Victor Ponta a câștigat în Gorj. Cât a obținut Dan Diaconescu

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Rezultate EXIT POLL: Victor Ponta a câștigat în Gorj. Cât a obținut Dan Diaconescu
Liderul PNL, Crin Antonescu, a spus, duminică seară, că "nu mai este niciun dubiu că premierul României va fi Victor Ponta".

REZULTATE EXIT POLL GEOPOL, pentru Realitatea TV, publicate după închiderea secțiilor de vot, arată că Victor Ponta a câștigat 68% din voturile alegătorilor din Târgu Jiu, în timp ce contracandidatul său Dan Diaconescu a obținut numai 24%.

Victor Ponta a candidat  în Colegiul 6 Târgu Jiu, județul Gorj, pentru un al treilea mandat. În acest an, principalul său contracandidat a fost Dan Diaconescu.

După anunțarea exit-poll-urilor, care arată că USL a câștigat alegerile parlamentare, premierul Victor Ponta a declarat că le mulțumește locuitorilor din județul Gorj care au ieșit în număr record la vot, iar peste două treimi dintre ei i-au acordat votul pentru un nou mandat.

„Mulțumesc românilor care au participat la vot, în mod special celor care au avut încredere în USL și au votat cu gândul la viitor, și nu la trecut. Vreau să explic de ce sunt aici la Târgu Jiu: pentru că vreau să le mulțumesc colegilor de aici și oamenilor din Târgu Jiu, care au ieșit în număr record la vot, iar peste două treimi dintre ei m-au votat pentru un nou mandat și au demonstrat că demagogia și minciuna nu aduc rezultate și că pot alege cu mintea și cu inima.”, a declarat Victor Ponta, duminică seară, la Târgu Jiu.

Ponta i-a mulțumit și liderului PNL, Crin Antonescu, despre care a spus că este „viitorul președinte al Senatului și viitorul președinte al României”, dar și „viitorilor deputați” Liviu Dragnea și Daniel Constantin.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. REZULTATE și EXIT POLL. HARTA INTERACTIVĂ A ALEGERILOR PARLAMENTARE 2012

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL și informații în timp real

Inchide