ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Mihai Tudose: Tăriceanu a supraviețuit la cinci căsătorii, dar l-a „omorât” Ponta

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Mihai Tudose: Tăriceanu a supraviețuit la cinci căsătorii, dar l-a „omorât” Ponta
ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Mihai Tudose: Tăriceanu a supraviețuit la cinci căsătorii, dar l-a „omorât” Ponta
Publicat: 08/12/2020, 17:51

„Tăriceanu a supravieţuit la cinci căsătorii şi l-a omorât Ponta”, a comentat vicepreședintele PSD, Mihai Tudose. Partidul lui Victor Ponta (PRO Romania), pe listele căruia a candidat și Călin Popescu Tăriceanu, nu a trecut pragul electoral de 5% și a ratat intrarea în Parlament.

„Tăriceanu a supravieţuit la cinci căsătorii şi l-a «omorât» Ponta. S-a asanat puţin clasa politică”, a declarat Mihai Tudose la Antena 3.

Victor Ponta, liderul Pro România, a postat un mesaj pe Facebook în care sugera că ia o pauză de la politică.

”Este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări”, este mesajul liderului Pro România, Victor Ponta, după ce formațiunea sa nu a reușit, potrivit rezultatelor oficiale, să treacă pragul de 5% pentru a intra în viitorul parlament.

”Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect!

Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!

Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalți!

NEVER GIVE UP!”, a fost mesajul lui Victor Ponta, imediat după aflarea rezultatelor parțiale ale alegerilor parlamentare.

Rezultate parțiale oficiale alegeri parlamentare 2020. BEC: Senat – PSD: 29,81%, PNL – 25,56%; Camera Deputaților – PSD: 29,38%, PNL – 25,16%

Rezultate parțiale alegeri parlamentare 2020.  Platforma Code for România a început duminică seară să centralizeze numătoarea voturilor, realizată de Biroul Electoral Central. După numărarea a peste 95 la sută din voturi PSD conduce, urmat de PNL și USR-PLUS. Marea surpriză o constituie, însă, scorul realizat de AUR, o formație neparlamentară care va intra în noul legislativ.
Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase