ANAF i-a blocat conturile lui Mazăre. Primarul, pentru gândul: „Cretinii dracu`, e o țară bolnavă. Au luat amenzile și mi le-au băgat mie în fund”

ANAF i-a blocat conturile lui Mazăre. Primarul, pentru gândul: „Cretinii dracu`, e  o țară bolnavă. Au luat amenzile și mi le-au băgat mie în fund”
Primarul Radu Mazăre a declarat, marți, că ANAF i-a blocat conturile personale pentru recuperarea unei sume de șapte miliarde de lei vechi, banii provenind din amenzile judiciare încasate de Primărie în procesele pe care le are cu cetățeni sau societăți din Constanța.

„Am toate conturile blocate. Pentru că toate amenzile judiciare pe care le-a primit Primăria de-a lungul sutelor și miilor de procese în care se judecă cu diverși cetățeni ori societăți, mi-a fost pus sechestru de către domnii de la ANAF mie personal”, a declarat, marți, Radu Mazăre.

El a criticat dur activitatea celor de la ANAF.

„Este țara bolnavă, de aia. Domnii de la ANAF au luat amenzile și mi le-au băgat mie în fund, ca să mă execute pe mine personal. De parcă atunci când Primăria câștigă bani îmi bagă mie bani în buzunar, cretinii dracu`. E o țară bolnavă”, a spus pentru gândul Mazăre.

Primarul Constanței spune că este pentru a doua oară când se întâmplă acest lucru, prima dată contestând și câștigând în instanță ridicarea popririlor.

„S-a întâmplat lucrul ăsta și acum un an și ceva, pentru cinci miliarde (n.r. – 500.000 RON). Sigur, juriștii au contestat și au spus în instanță că primarul nu este Radu Mazăre, cetățeanul, ci este Consiliul Municipal prin primar. Domnii de la ANAF au considerat că dacă la primarul Radu Mazăre este trecut CNP-ul, trebuie să plătesc eu personal amenzile. Pentru cele cinci miliarde ne-am judecat și în șapte procese instanțele au spus că da, este primarul municipiului. Dacă Primăria câștigă un proces nu bag eu banii în buzunar, Radu Mazăre, intră la municipalitate. Au deblocat conturile pentru cele cinci miliarde și acum mi-au mai pus pentru încă șapte miliarde”, afirmă Radu Mazăre.

Mazăre a completat că 80 la sută din sumele pentru care i s-a pus lui poprire pe conturi au fost poprite și la Primărie. Deci luate și de la mine, și de la Primărie…”, a completat Mazăre.

El spune că i-au fost blocate conturile, dar trăiește acum din banii „cash”, pe cre îi are trecuți și în declarația de avere.

„Au pus sechestru pe trei conturi – două la o bancă și unul la altă bancă. Noroc că nu am prea mulți bani pe acolo, că eu mă aștept la orice. Acum din cash trăiesc, pe care îl am în declarația de avere”, a spus Mazăre.

Edilul Constanței susține că se simte vânat și că a auzit că acțiunea ANAF a fost făcută sub presiunea DNA și din acest motiv se simte vânat.”Sunt contestate toate amenzile, cum că nu trebuie să le plătesc eu, cetățeanul Radu Mazăre. Dar, din ce mi-a venit la ureche, cei de la ANAF au fost speriați de procurorii DNA că dacă nu-mi pun sechestru mie, Radu Mazăre personal, le fac dosare. (…) Mă simt hăituit. Mă simt vânat”, a declarat Radu Mazăre.

De asemenea, el a adăugat că și la ANI trebuie să dea explicații pentru avere și bunurile achiziționate.

„În ultima adresă pe care am primit-o de la ANI, acum câteva zile, mi-au cerut facturile de la mașinile pe care le-am luat și ce mai am eu în declarația de avere, dar mi-au cerut să le dau și documente care să justifice cheltuielile mele. Personale! Chitanțe, bonuri de la restaurant, de la mall, de la chiloți… Eu când am văzut adresa pe care o are avocata am rămas interzis. Poate am luat un telefon cadou unei fete. Eu știu că în țara românească oamenii trebuie să-și justifice veniturile, nu pe ce au cheltuit banii”, a mai declarat primarul Constanței.

Radu Mazăre s-a prezentat, marți, pentru a 18-a oară la sediul Poliției Constanța, fiind cercetat sub control judiciar într-un dosar instrumentat de DNA pentru fapte de corupție.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
Tratamentul secret pe care îl iau medicii pentru a se imuniza. Medicamentele banale pe care...
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
„Hunter-Gate”: Un partener al lui fiului lui Biden va preda FBI înregistrările afacerilor sale. România,...
Ultimul mesaj al cântărețului român aflat la Terapie Intensivă, în stare gravă: 'În cele din...
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să...
Mărturisirile INCENDIARE ale adevăratei Liudmila Ignatenko, femeia care a SUPRAVIEŢUIT Cernobîlului. ''Este o ÎNŞELĂTORIE''
Organul din gât care ar putea să vindece cancerul. Descoperirea istorică, făcută din greșeală
Cuvintele lui Iisus, descoperirea care zguduie creștinismul. A fost însurat sau nu mântuitorul?
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide