Anca Dragu, declarație care aruncă în aer coaliția de guvernare. „Cel mai performant guvern, cel condus de Adrian Năstase!”

Redactor:
Marius Olaru
Anca Dragu, declarație care aruncă în aer coaliția de guvernare. „Cel mai performant guvern, cel condus de Adrian Năstase!”
Anca Dragu, declarație care aruncă în aer coaliția de guvernare. „Cel mai performant guvern, cel condus de Adrian Năstase!” / Sursa FOTO: wikimedia.org

Anca Dragu aruncă în aer coaliția de guvernare. Președintele Senatului a făcut o declarație care în mod cert nu va trece neobservată în interiorul Executivului. Referindu-se la cel mai bun guvern pe care l-a avut vreodată România, Anca Dragu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Cel condus de Adrian Năstase”.

Așadar, în opinia preşedintelui Senatului, Executivul care a condus România spre aderarea în Uniunea Europeană a fost „cel mai performant”.

Anca Dragu, elogii aduse PSD-istului Adrian Năstase

Într-o intervenție la Prima Tv, Anca Dragu a declarat că USR PLUS nu va părăsi guvernarea. „Noi suntem aici să construim. Noi vrem să aplicăm programul de guvernare în care credem foarte mult, la care am contribuit. Avem sute de membri USR PLUS care au contribuit la acest program şi credem că România are nevoie de un program coerent de guvernare pe patru ani”, a spus președintele Senatului.

„De fapt, întotdeauna, personal, am insistat pentru evitarea fragmentărilor la guvernare, fie că vorbim de câte un minister sau de un guvern întreg. Pentru că politicile publice fragmentate nu duc la rezultate. Ştim bine că ministerele, în momentul în care se schimbă miniştrii, devin destul de greoaie şi reactive. Ai nevoie de această continuitate. Să ne amintim că cel mai performant guvern care ne-a adus şi ne-a deschis drumul către aderarea la Uniunea Europeană a fost Guvernul de la începutul anilor 2000, Guvernul condus de Năstase”, a declarat Anca Dragu.

USR PLUS vrea renegocierea parteneriatului cu PNL

Dându-și seama că afirmația sa ar putea fi interpretată, șefa Senatului a explicat că nu este vorba de un model politic, ci de continuitate în cazul Guvernului Năstase.

„Nu este vorba despre un model, spuneam de continuitate şi este foarte important să ai un program foarte bine structurat. Și noi avem acest program. Trebuie să ai şansa să îl implementezi, pentru că aceste schimbări, aceste rupturi de ritm, astea nu fac bine implementării politicilor economice şi sociale şi în cele din urmă ne trezim că avem foarte multe decalaje, dacă ne comparăm cu ţările europene, în toate domeniile: educaţie, sănătate, infrastructură. Asta este una dintre explicaţii. (…) Vrem să construim, vrem să avem şansa să punem acest program de guvernare în aplicare, dar nu oricum. (…) Noi vrem să ne aşezam la masa discuţiilor, asta cred că ar face orice om politic responsabil”, a arătat Anca Dragu.

Revoluţie la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat numele antrenorului care renaşte...
Cum o alintă Răzvan Simion pe noua lui iubită! Așa îi zicea și Lidiei Buble
FOTO. Andreea Raicu a pozat goală, la 43 de ani. Imaginea care a pus pe...
Pepe e ISTORIE! Raluca Pastramă a făcut totul public! El este acum cel mai important...
Motivul pentru care Sorana Cîrstea nu își expune public relația cu Ion Țiriac Jr. A...
SCHIMBARE RADICALĂ! Ce urmează să se întâmple cu VREMEA în următoarele zile întrece orice imaginaţie
Autorităţile din Ucraina au confiscat 1.500 de sticle de băuturi spirtoase fabricate din mere de...
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
Ce se întâmplă în organism dacă dormi cu televizorul pornit. Concluzia oamenilor de știință
Cum o alintă Răzvan Simion pe noua lui iubită! Așa îi zicea și Lidiei Buble
Considerată INOCENTĂ ca o fecioară, dar amanta celui mai PUTERNIC om, a făcut ceva TERIBIL...
Tragedie URIAŞĂ în familia lui Helmuth Duckadam! A fost găsit SPÂNZURAT în propria casă
Ai acceptat deja noile reguli de utilizare impuse de WhatsApp? Compania anunţă care sunt funcțiile...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Vestea ȘOC a dimineții în România: A MURIT... Un talent uriaș! Rămas bun!
Cum îți dai seama că ai viermi intestinali. 20 de semne ale paraziților în organism
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Unul dintre cele mari secrete ale McDonald's s-a aflat. Cum au reuşit doi tineri să...
Inchide