Anghel Iordănescu, candidatul UNPR la primăria Capitalei

Redactor:
Sorina Ionașc
Anghel Iordănescu, candidatul UNPR la primăria Capitalei
Nimeni nu se aștepta ca fostul antrenor al echipei naționale să...

Anghel Iordănescu va candida pentru primăria Capitalei din partea UNPR-ului, candidatura sa fiind anunțată astăzi. Acesta se va bate pentru conducerea Bucureștiului cu alte nume grele, Silviu Prigoană, candidat PDL, și Sorin Oprescu, susținut de USL.

„Sunt foarte onorat să intru în această competiție. În mod cert mă gândesc că trebuie să fac totul pentru a arăta bucureștenilor o capitală de care să fie mândri. Sunt încrezător pentru că, în trecut, ei mi-au mai acordat un mandat, acela pentru echipa națională. Sunt bucureștean get-beget, am crescut aici. Îmi doresc mult să reușesc pentru că bucureștenii au nevoie de altceva decât ceea ce s-a tot promis. Au nevoie de o capitală curată în care să se rezolve și problemele transporturilor și de infrastructură”, a declarat Iordănescu, după ce și-a anunțat candidatura.

Iordănescu este în prezent senator de Ilfov din partea progresiștilor. El a fost însoțit la Biroul Electoral Municipal de liderii partidului Cristian Diaconescu, Neculai Onțanu, Serban Mihăilescu și de către deputatul Aura Vasile.

Candidații UNPR pentru București au fost anunțați încă de la începutul lunii aprilie. Astfel, la sectorul 1 va candida Liviu Goncea, la sectorul doi, Neculai Onțanu va încerca să câștige un nou mandat, iar la 3 a fost desemnat Iulian Popescu. Pentru sectorul 4, UNPR și-a pus bazele în Răzvan Costache, la 5 în Corin Romanescu, iar la sectorul 6 a fost anunțat Constantin Tomescu.

Inchide