ARD Suceava a depus candidaturile la BEJ. Flutur speră într-un rezultat ca cel din 2008

ARD Suceava a depus candidaturile la BEJ. Flutur speră într-un rezultat ca cel din 2008
Publicat: 25/10/2012, 14:08
Actualizat: 09/02/2019, 04:22

Președintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, după ce ARD a depus, la Biroul Electoral Județean Suceava, candidaturile pentru cele zece colegii uninominale pentru Camera Deputaților și cele patru colegii uninominale de Senat, că speră să obțină un rezultat la fel de bun ca în 2008.

ARD Suceava a fost prima alianță electorală care a depus, la BEJ Suceava, candidaturile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

În cele patru colegii pentru Senat, Alianța România Dreaptă a depus candidaturile secretarului general al PDL Gheorghe Flutur, fostului secretar de stat în Ministerul Sănătății, Cristian Anton Irimie, vicepreședintelui PDL Suceava, Corneliu Popovici și fostului director al Poștei Române, Marius Vatavu.

Pentru funcțiile de deputați, ARD îi propune pe deputatul PDL Sanda Maria Ardeleanu, deputatul PDL Ioan Bălan, vicepreședintele PDL Suceava Vasile Ilie, fostul primar PDL din Fălticeni, Vasile Tofan, fostul deputat Mihai Vitcu (PDL), senatorul PDL Orest Onofrei, șeful de cabinet al lui Onofrei, Daniel Ungurian, omul de afaceri Dumitru Mihalescul, deputatul PDL Dan Gabriel Gospodaru, iar din partea Forței Civice candidează Ovidiu Milici, fost vicepreședinte PSD Suceava.

Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că cei 14 candidați sunt „oameni puternici, oameni responsabili, oameni credibili” care vor putea continua proiectele pentru județul Suceava, cu municipiul Suceava capitală de regiune.

„Ne dorim să facem ceva mai bun pentru viața oamenilor, pentru viitorul și confortul lor”, a spus Flutur, care a cerut electoratului „să voteze din inimă oameni cu inimă de suceveni”.

Liderul PDL Suceava a mai arătat că speră ca ARD să obțină în județul Suceava cel puțin numărul de parlamentari din 2008, ceea ce înseamnă doi senatori și cinci deputați.

Flutur s-a pronunțat, totodată, pentru o campanie electorală civilizată astfel încât alegătorii să poată decide care este candidatul cel mai bun.

USL Suceava urmează să depună candidaturile după ce PC va stabili candidaturile pentru un colegiu de Camera Deputaților și unul pentru Senat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase