Avem miniștri! Președintele aprobă propunerile PSD: Daniel Suciu la Dezvoltare regională și Răzvan Cuc la Transporturi

Redactor:
Politic
Avem miniștri! Președintele aprobă propunerile PSD: Daniel Suciu la Dezvoltare regională și Răzvan Cuc la Transporturi
Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a lui Daniel Suciu ca ministru al Dezvoltării regionale și a lui Răzvan Cuc ca ministru al Transporturilor.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., următoarele decrete:

– Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării regionale și administrației publice;

– Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor”, informează Administrația Prezidențială.

Propunerile pentru cele două ministere au fost transmise șefului statului, miercuri, de către premierul Viorica Dăncilă.

Cele două candidaturi au fost propuse de președintele PSD Liviu Dragnea în ședința de marți a CEx al partidului și au provocat tensiuni printre lideri. Organizația PSD Giurgiu a votat chiar împotriva propunerii ca Răzvan Cuc să devină din nou ministru al Transporturilor, nemulțumiți că acesta s-a transferat în urmă cu două săptămânii la filiala Neamț, deși a fost ales în județul Giurgiu.

Rovana Plumb și Eugen Teodorovici au condus interimar portofoliul Transporturi, respectiv cel a Dezvoltării, dar interimatul a expirat miercuri.

 

×
Inchide