Barna, atacat de Fifor: S-ar putea să nu fie decât un vechi jucător de contracte pe bani publici

Redactor:
Diana Grigore
Barna, atacat de Fifor: S-ar putea să nu fie decât un vechi jucător de contracte pe bani publici
Purtătorul de cuvând al PSD, Mihai Fifor, îl provoacă pe Dan Barna, validat de USR-PLUS pentru a candida la prezidențiale, să arate contractele pe care le-a derulat cu statul. Fifor a adăugat că „omul nou în politică", Dan Barna nu este decât un vechi jucător cu contracte pe bani publici.

„La finalul negocierilor dintre liderii Alianței Lozincilor USR – PLUS, am aflat ca Dan Barna a făcut alianța cu PLUS, așa, -ca un pariu cu România-.Interesantă raportare la soarta propriei țări. Mai mult, Barna ne oferă, din nou, -marea șansa- de a-l mai avea încă o data premier pe făuritorul Guvernului -0- în România, domnul Dacian Cioloș, cel care -îndreptățit- de rezultatele 0 pe linie, își permite să dea lecții singurei guvernări responsabile și performante, guvernarea PSD – ALDE. Revenind la domnul Barna, facem și noi un pariu cu dânsul. Punem pariu că, onest cum se pretinde a fi, va arăta transparență în perioada următoare în privința tuturor contractelor pe care le-a derulat cu statul. S-ar putea să constatăm că omul -nou- în politica din România, Dan Barna, nu este decât un foarte vechi jucător cu contracte pe bani publici, care luptă acum pentru protejarea intereselor proprii și ale celor care vor sa readucă în România, Guvernul și Premierul -0-„, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

El a adăugat că PSD nu va permite ca țara să intre din nou în blocajul din 2016.

„PSD nu va permite ca acești falși actori politici să arunce din nou țara în blocajul pe care l-am preluat în iarna lui 2016″Tehnocrații de atunci, nu sunt decât lozincarii de astăzi !”, a mai scris Fifor.

Dan Barna a fost ales acndidatul USR-PLUS pentru alegerile prezidențiale, iar Dacian Cioloș a fost validat de către alianța 2020 USR-PLUS pentru funcția de premier, după câștigarea alegerilor parlamentare.

Inchide