EXCLUSIV. Percheziții de ultimă oră la foștii primari Daniel Tudorache și Marian Vanghelie! / UPDATE: Ex-edilul de la Sectorul 1 confirmă dezvăluirile GÂNDUL.RO / Vanghelie: ”Mi-au speriat fetița! M-au întrebat dacă am droguri în casă…”

EXCLUSIV. Percheziții de ultimă oră la foștii primari Daniel Tudorache și Marian Vanghelie! / UPDATE: Ex-edilul de la Sectorul 1 confirmă dezvăluirile GÂNDUL.RO / Vanghelie: ”Mi-au speriat fetița! M-au întrebat dacă am droguri în casă...”
Publicat: 19/11/2020, 14:46
Actualizat: 19/11/2020, 20:15

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au descins, în această dimineață, la mai multe adrese într-un dosar în care este vizat fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache. Site-ul nostru a publicat ÎN PREMIERĂ ABSOLUTĂ această informație-bombă.

Surse judiciare au declarat ÎN EXCLUSIVITATE reporterilor GÂNDUL.RO că, în cadrul acestor percheziții declanșate de DNA, este vehiculat și numele unui alt primar de sector, respectiv Marian Vanghelie. Revenim cu detalii!

UPDATE: Potrivit surselor GÂNDUL.RO, percheziția la fostul primar Dan Tudorache s-a încheiat. Anchetatorii au ridicat o sumă de bani din casa fostului edil și niște bilete de avion!

UPDATE: DNA confirmă oficial dezvăluirile GÂNDUL.RO!

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție efectuează cercetări în două cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate corupției, presupus săvârșite în cursul anului 2020 și anterior.

În cursul zilei de 19 noiembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 38 de locații situate pe raza municipiului București și județul Ilfov, din care două sunt entități aflate în subordinea unor primării de sector, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA de joi.

UPDATE: Și fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, a confirmat dezvăluirile Gândul.ro!

„Da, au venit la mine acasă de dimineață, mi-au speriat puțin fetița, dar asta este. Oricum, au fost mai civilizați decât data trecută, când au intrat peste mine. Nu știu exact ce caută procurorii,  este un dosar In Rem, am înțeles că este un dosar în care sunt vizate mai multe persoane. Este un dosar în care se cercetează un abuz în funcție și trafic de influență, dar nu știu dacă este vorba de mine. Au ridicat mai mai multe acte vechi (…)  M-au întrebat dacă am droguri în casă și valută. Mie nu îmi este frică decât de Dumnezeu, doar mă știți”, a declarat Marian Vanghelie pentru GÂNDUL.RO.

Dan Tudorache confirmă dezvăluirile făcute în premieră de GÂNDUL.RO
În urmă cu puțin timp, fostul primar al Sectorului 1 a făcut pe Facebook o postare cu privire la perchezițiile DNA:
”Dragi prieteni,
Au apărut în mass media informații că am fost vizitat de organele de anchetă de la DNA, care au efectuat o percheziție domiciliară.
Pentru a nu se face speculații cu substrat politic și pentru că nu am nimic de ascuns, doresc să vă aduc la cunoștință situația reală.
Percheziția a fost efectuată în urma uneia dintre multele sesizări formulate de Clotilde Armand împotriva mea și anume ACHIZIȚIA DE TABLETE pentru elevii din Sectorul 1.
Din punctul de vedere al actualului primar al Sectorului 1, achiziția de tablete pentru copii în contextul pandemiei nu era necesară. De altfel, Clotilde Armand a început prigoana totală împotriva tuturor angajaților primăriei care nu au “pupat inelul”.
Revenind la percheziție, am pus la dispoziția organelor de anchetă tot ce mi s-a solicitat, însă nu s-a identificat nimic suspect. Nu sunt un om bogat, averea mea fiind familia și onoarea. Nu am fost “ridicat”, “dus la audieri”, “reținut” sau subiect al vreunei alte acțiuni spectaculoase și nici nu mi s-a adus la cunoștință ca aș avea calitatea de “suspect” sau “inculpat” în vreun dosar. Mai multe detalii nu știu în acest moment, însă vă voi ține la curent cu orice noutate.
Mă voi prezenta la orice solicitare a autorităților, pentru că, așa cum am mai spus, nu am nimic de ascuns. Și, cel mai important, sunt liniștit și mândru în legătură cu activitatea desfășurată în mandatul meu de primar al Sectorului 1”.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Solistul celebru care s-a VINDECAT de cancer! A fost la un pas de moarte, dar...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un veteran NASA a inventat un propulsor care sfidează legile fizicii