Călin Popescu Tăriceanu și conferințele de presă ale lui Klaus Iohannis: ”A trecut de mult de nivelul de campanie electorală pentru PNL și a ajuns la stadiul de manipulare”

Călin Popescu Tăriceanu și conferințele de presă ale lui Klaus Iohannis: ”A trecut de mult de nivelul de campanie electorală pentru PNL și a ajuns la stadiul de manipulare”
Călin Popescu Tăriceanu și conferințele de presă ale lui Klaus Iohannis: ”A trecut de mult de nivelul de campanie electorală pentru PNL și a ajuns la stadiul de manipulare”

În ultima perioadă, aparițiile televizate ale lui Klaus Iohannis au devenit o constantă media, conferințele de presă susținute la Palatul Cotroceni oferind imaginea unui președinte implicat în ”viața cetății”. Însă Călin Popescu Tăriceanu pleacă de la premisa că nu este vorba decât despre o ”manipulare ordinară”, de ”întâlniri false și inutile”.

Tăriceanu se declară ”enervat” pentru că trebuie să abordeze atât de des subiectul ”Iohannis”, însă punctează o nouă etapă în viața politică a președintelui. A fost depășit ”nivelul de campanie electorală pentru PNL” și s-a intrat într-o nouă fază, cea a manipulării. Klaus Iohannis, scrie Călin Popescu Tăriceanu în mediul online, aruncă ”praf” în ochii tuturor, iar spațiul public este ocupat, astfel, doar cu ”non-mesaje” care au doar scopul de a-i ține pe români ”ocupați”.

”Mă enervează foarte mult că sunt nevoit să vorbesc atât de des despre dl Iohannis. Bănuiesc că și pe mulți dintre dvs! Dar nu pot să nu mă revolt când văd manipularea ordinară pe care o practică! Pentru că a trecut de mult de nivelul de campanie electorală pentru PNL și a ajuns la stadiul de manipulare. Toate aceste așa zise conferințe de presă pe care le organizează la ore de maximă audiență, toate aceste întâlniri false și inutile de la Cotroceni nu sunt decât praf în ochii noștri!”, notează Călin Popescu Tăriceanu.

”El nu face decât să ocupe spațiul public cu non-mesaje în asemenea fel încât să ne țină ocupați și să nu dăm cu ei de pământ pentru felul în care gestionează epidemia! Pe modelul: un prost aruncă o piatră în apă și 20 de deștepți încearcă să o scoată! Cam asta este situația în care ne aflăm!”

Călin Popescu Tăriceanu

Tăriceanu: ”Săptămâna trecută vindea pielea ursului din pădure cu cele 80 miliarde euro”

Klaus Iohannis a ”vândut pielea ursului din pădure”, promițând românilor că vor veni 80 de miliarde de euro de la Bruxelles dacă liberalii vor câștiga alegerile parlamentare, însă subiectul prioritar – numărul în creștere constantă al infectărilor cu noul coronavirus – nu este abordat, președintele vorbind, în schimb, despre ”un vaccin care nu a apărut”.

”Săptămâna trecută vindea pielea ursului din pădure cu cele 80 miliarde euro care așteaptă la Bruxelles să cadă peste noi dacă ai lui câștigă alegerile. Ieri seară ne-a vorbit despre vaccin! Un vaccin care nu a apărut și nu se știe când o să apară!”, consideră Tăriceanu.

Nimic despre cei aproape 8000 de infectați de ieri! Nimic despre cei 120 de români decedați sau despre spitalele pline ochi!

Călin Popescu Tăriceanu

În finalul mesajului, Călin Popescu Tăriceanu transmite că președintele Iohannis ar trebui ”ignorat”, fiindcă ”nu are nimic de spus” și, în ultimă instanță, tăcea mult mai ”inteligent” în timpul primului mandat.

”Oameni buni, vă îndemn să-l ignorați pe acest Iohannis-Ghinion, pentru că doar așa vom scăpa de a-l vedea în fiecare zi pe televizor! Sper că v-ați lămurit că nu are nimic de spus! Parcă tăcerile lui din primul mandat erau mai inteligente!”, încheie Călin Popescu Tăriceanu mesajul postat pe pagina sa de socializare.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun