Călin Popescu Tăriceanu, vaccinul anti-COVID și Klaus Iohannis: ”O propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!”

Călin Popescu Tăriceanu, vaccinul anti-COVID și Klaus Iohannis: ”O propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!”
Călin Popescu Tăriceanu, vaccinul anti-COVID și Klaus Iohannis: ”O propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!”
Publicat: 11/11/2020, 10:22
Actualizat: 11/11/2020, 16:24

Subiectul ”vaccin anti-COVID” este dezbătut, intens, la toate nivelurile, iar președintele Klaus Iohannis insistă asupra lui la în timpul fiecărei conferințe de presă susținute la Palatul Cotroceni.

Călin Popescu Tăriceanu scrie, în mediul online, că nu este vorba decât despre ”o propagandă ieftină” și o altă încercare de ”manipulare” a românilor. În acest context, Tăriceanu îi solicită președintelui Iohannis să amâne alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie până când acest vaccin atât de așteptat va deveni o certitudine la nivel mondial.

”Dl Iohannis vorbește cu insistență despre vaccinul antiCOVID-19. Eu personal cred că în aceste momente este doar o propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!

De aceea îi zic așa: dle Iohannis, dacă acest vaccin nu este doar o iluzie pe care o vindeți românilor și chiar știți și credeți în apariția lui rapidă, haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin! Vaccinăm populația, facem o campanie reală și menținem o democrație funcțională și nu una de fațadă! Așa parcă ne-ați convinge pe toți că acest vaccin nu este doar un slogan electoral, așa cum pare el acum!”, consideră Călin Popescu Tăriceanu.

P.S.: Era să uit: sper ca primul care se vaccinează, în direct la TV, la oră de mare audiență, cum vă place, să fiți dumneavoastră, domnule Președinte!

Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj pentru Klaus Iohannis: ”Haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin!”

Călin Popescu Tăriceanu: ”Iohannis continuă să ne vândă iluzii în speranța că vom uita de măsurile absurde pe care le-au luat”

”Închiderea țării” nu este singura soluție a autorităților, notează Călin Popescu Tăriceanu, testarea ”masivă și constantă” a populației fiind esențială din punct de vedere medical.

Însă, mai scrie Tăriceanu, sunt vândute ”iluzii”, constant, de la Palatul Cotroceni, iar scopul autorităților este acela de a face uitate ”măsurile absurde” luate în timpul pandemiei de coronavirus.

”Dl Iohannis greșește! Există alternativă la închiderea țării! Există alternativă la vaccinul care nu există! Această soluție este testarea masivă și constantă a populației! Cei infectați se izolează și cei sănătoși merg mai departe! Doar așa putem ține țara deschisă și nu vom aglomera spitalele!

Adevărul este că dl Iohannis continuă să ne vândă iluzii în speranța că vom uita de măsurile absurde pe care le-au luat. A terminat cu fondurile europene pentru că a văzut că nu am sărit la fenta aceea!”, acuză Tăriceanu.

Acum are o altă temă: vaccinarea anti covid-19! Vaccinul nu există, nimeni nu știe când va apărea, dar dl Iohannis îl vinde deja românilor! Mobilizează oameni, ține ședințe inutile în saloanele de la Cotroceni și mai ales iese în conferințe de presă la ore de maximă audiență ca să spună…nimic!

Călin Popescu Tăriceanu

Da, vaccinul va apărea, în cele din urmă, numai că până atunci rămân prioritare măsurile care ar trebui să fie luate împreună cu specialiștii. Din păcate – transmite Tăriceanu  -, Klaus Iohannis nu vorbește despre românii rămași pe drumuri, în plină criză, despre școlile, piețele, teatrele, restaurantele și bisericile închise cu mult prea mare ușurință.

”Dle Iohannis, până la vaccin ce ne spuneți despre școlile închise, despre piețele închise, despre teatre, despre biserici, despre restaurante, despre oamenii care au rămas pe drumuri? Sau despre spitalele pe care le țineți închise pentru bolnavii cronici? Ne interesează și vaccinul care poate apare la anul, dar ne doare mai mult ziua de azi și cea de mâine!”, încheie Călin Popescu Tăriceanu.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Tichete cadou de 8 martie 2024. Se dau 300 de lei de Ziua Femeii!
FOTO. Cum arată tânăra acuzată că s-a culcat cu jumătate din vestiarul echipei de fotbal...
Momente sfâșietoare la procesul elevului criminal din Craiova. Tatăl victimei a lovit cu pumnii duba...
Boala care o chinuia pe Mioara Roman. Doctorii au diagnosticat-o greșit
Oraşul din România cu şomaj zero. Se caută "urgent" cel puţin 1.000 de muncitori
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Noua Dacia Duster 2024 „INVADEAZĂ” România! Mai multe exemplare, văzute în trafic cu numere de...
Filmul tragediei din Centrul Vechi! De ce a fost bătută fără mila tânăra de 25...
De ce ar fi murit, de fapt, Mile Povan! Regretatul artist a ajuns la Urgențe...
Cum a transformat un guvernator un oraş "interzis" într-un paradis turistic în doar 26 de...
Continuă calvarul pentru fosta asistentă a lui Capatos! Au intrat peste ea în casă 😲
Astronomii din România au surprins UN OBIECT straniu printre stele
Elena Udrea e în lacrimi! Decizia venită chiar acum
Noutățile Netflix martie 2024. Ce filme și seriale noi apar
Care este cauza morții lui Mile Povan, de fapt. Ce spune rezultatul autopsiei
BANCUL ZILEI. Bulă: Bubulino, hai să facem dragoste că mai am de trăit doar 24...
Furnicile de deșert au o abilitate de navigare neobișnuită