Călin Popescu Tăriceanu, vaccinul anti-COVID și Klaus Iohannis: ”O propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!”

Redactor:
Cristian Lisandru
Călin Popescu Tăriceanu, vaccinul anti-COVID și Klaus Iohannis: ”O propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!”
Călin Popescu Tăriceanu, vaccinul anti-COVID și Klaus Iohannis: ”O propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!”

Subiectul ”vaccin anti-COVID” este dezbătut, intens, la toate nivelurile, iar președintele Klaus Iohannis insistă asupra lui la în timpul fiecărei conferințe de presă susținute la Palatul Cotroceni.

Călin Popescu Tăriceanu scrie, în mediul online, că nu este vorba decât despre ”o propagandă ieftină” și o altă încercare de ”manipulare” a românilor. În acest context, Tăriceanu îi solicită președintelui Iohannis să amâne alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie până când acest vaccin atât de așteptat va deveni o certitudine la nivel mondial.

”Dl Iohannis vorbește cu insistență despre vaccinul antiCOVID-19. Eu personal cred că în aceste momente este doar o propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!

De aceea îi zic așa: dle Iohannis, dacă acest vaccin nu este doar o iluzie pe care o vindeți românilor și chiar știți și credeți în apariția lui rapidă, haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin! Vaccinăm populația, facem o campanie reală și menținem o democrație funcțională și nu una de fațadă! Așa parcă ne-ați convinge pe toți că acest vaccin nu este doar un slogan electoral, așa cum pare el acum!”, consideră Călin Popescu Tăriceanu.

P.S.: Era să uit: sper ca primul care se vaccinează, în direct la TV, la oră de mare audiență, cum vă place, să fiți dumneavoastră, domnule Președinte!

Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj pentru Klaus Iohannis: ”Haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin!”

Călin Popescu Tăriceanu: ”Iohannis continuă să ne vândă iluzii în speranța că vom uita de măsurile absurde pe care le-au luat”

”Închiderea țării” nu este singura soluție a autorităților, notează Călin Popescu Tăriceanu, testarea ”masivă și constantă” a populației fiind esențială din punct de vedere medical.

Însă, mai scrie Tăriceanu, sunt vândute ”iluzii”, constant, de la Palatul Cotroceni, iar scopul autorităților este acela de a face uitate ”măsurile absurde” luate în timpul pandemiei de coronavirus.

”Dl Iohannis greșește! Există alternativă la închiderea țării! Există alternativă la vaccinul care nu există! Această soluție este testarea masivă și constantă a populației! Cei infectați se izolează și cei sănătoși merg mai departe! Doar așa putem ține țara deschisă și nu vom aglomera spitalele!

Adevărul este că dl Iohannis continuă să ne vândă iluzii în speranța că vom uita de măsurile absurde pe care le-au luat. A terminat cu fondurile europene pentru că a văzut că nu am sărit la fenta aceea!”, acuză Tăriceanu.

Acum are o altă temă: vaccinarea anti covid-19! Vaccinul nu există, nimeni nu știe când va apărea, dar dl Iohannis îl vinde deja românilor! Mobilizează oameni, ține ședințe inutile în saloanele de la Cotroceni și mai ales iese în conferințe de presă la ore de maximă audiență ca să spună…nimic!

Călin Popescu Tăriceanu

Da, vaccinul va apărea, în cele din urmă, numai că până atunci rămân prioritare măsurile care ar trebui să fie luate împreună cu specialiștii. Din păcate – transmite Tăriceanu  -, Klaus Iohannis nu vorbește despre românii rămași pe drumuri, în plină criză, despre școlile, piețele, teatrele, restaurantele și bisericile închise cu mult prea mare ușurință.

”Dle Iohannis, până la vaccin ce ne spuneți despre școlile închise, despre piețele închise, despre teatre, despre biserici, despre restaurante, despre oamenii care au rămas pe drumuri? Sau despre spitalele pe care le țineți închise pentru bolnavii cronici? Ne interesează și vaccinul care poate apare la anul, dar ne doare mai mult ziua de azi și cea de mâine!”, încheie Călin Popescu Tăriceanu.

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Marturii șocante din spitalul groazei de la Reșița. O pacientă dezvăluie cum sunt 'tratați' bolnavii
Descoperire spectaculoasă: Mii de desene care înfăţişează uriaşele animale ale epocii glaciare au fost găsite...
REZULTATE SONDAJ Mediafax și Ziarul Financiar. Cine câștigă alegerile parlamentare din 6 decembrie
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
A agățat o tipă în club, a adus-o acasă și a obligat-o pe soția sa...
Deschiderea mormântului PREOTULUI evreu CAIFA a scos la iveală ceva INCREDIBIL care provoacă o controversă...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Horoscop 4 decembrie 2020. Zodiile care au noroc în dragoste
Mesaje de Sfântul Nicolae 2020. Urări, felicitări și SMS-uri inedite pentru cei care poartă acest...
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Legătura dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu! Fanii credeau cu totul altceva, dar Oana a...
Inchide