Călin Popescu Tăriceanu, vaccinul anti-COVID și Klaus Iohannis: ”O propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!”

Călin Popescu Tăriceanu, vaccinul anti-COVID și Klaus Iohannis: ”O propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!”
Călin Popescu Tăriceanu, vaccinul anti-COVID și Klaus Iohannis: ”O propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!”
Publicat: 11/11/2020, 10:22
Actualizat: 11/11/2020, 16:24

Subiectul ”vaccin anti-COVID” este dezbătut, intens, la toate nivelurile, iar președintele Klaus Iohannis insistă asupra lui la în timpul fiecărei conferințe de presă susținute la Palatul Cotroceni.

Călin Popescu Tăriceanu scrie, în mediul online, că nu este vorba decât despre ”o propagandă ieftină” și o altă încercare de ”manipulare” a românilor. În acest context, Tăriceanu îi solicită președintelui Iohannis să amâne alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie până când acest vaccin atât de așteptat va deveni o certitudine la nivel mondial.

”Dl Iohannis vorbește cu insistență despre vaccinul antiCOVID-19. Eu personal cred că în aceste momente este doar o propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!

De aceea îi zic așa: dle Iohannis, dacă acest vaccin nu este doar o iluzie pe care o vindeți românilor și chiar știți și credeți în apariția lui rapidă, haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin! Vaccinăm populația, facem o campanie reală și menținem o democrație funcțională și nu una de fațadă! Așa parcă ne-ați convinge pe toți că acest vaccin nu este doar un slogan electoral, așa cum pare el acum!”, consideră Călin Popescu Tăriceanu.

P.S.: Era să uit: sper ca primul care se vaccinează, în direct la TV, la oră de mare audiență, cum vă place, să fiți dumneavoastră, domnule Președinte!

Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj pentru Klaus Iohannis: ”Haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin!”

Călin Popescu Tăriceanu: ”Iohannis continuă să ne vândă iluzii în speranța că vom uita de măsurile absurde pe care le-au luat”

”Închiderea țării” nu este singura soluție a autorităților, notează Călin Popescu Tăriceanu, testarea ”masivă și constantă” a populației fiind esențială din punct de vedere medical.

Însă, mai scrie Tăriceanu, sunt vândute ”iluzii”, constant, de la Palatul Cotroceni, iar scopul autorităților este acela de a face uitate ”măsurile absurde” luate în timpul pandemiei de coronavirus.

”Dl Iohannis greșește! Există alternativă la închiderea țării! Există alternativă la vaccinul care nu există! Această soluție este testarea masivă și constantă a populației! Cei infectați se izolează și cei sănătoși merg mai departe! Doar așa putem ține țara deschisă și nu vom aglomera spitalele!

Adevărul este că dl Iohannis continuă să ne vândă iluzii în speranța că vom uita de măsurile absurde pe care le-au luat. A terminat cu fondurile europene pentru că a văzut că nu am sărit la fenta aceea!”, acuză Tăriceanu.

Acum are o altă temă: vaccinarea anti covid-19! Vaccinul nu există, nimeni nu știe când va apărea, dar dl Iohannis îl vinde deja românilor! Mobilizează oameni, ține ședințe inutile în saloanele de la Cotroceni și mai ales iese în conferințe de presă la ore de maximă audiență ca să spună…nimic!

Călin Popescu Tăriceanu

Da, vaccinul va apărea, în cele din urmă, numai că până atunci rămân prioritare măsurile care ar trebui să fie luate împreună cu specialiștii. Din păcate – transmite Tăriceanu  -, Klaus Iohannis nu vorbește despre românii rămași pe drumuri, în plină criză, despre școlile, piețele, teatrele, restaurantele și bisericile închise cu mult prea mare ușurință.

”Dle Iohannis, până la vaccin ce ne spuneți despre școlile închise, despre piețele închise, despre teatre, despre biserici, despre restaurante, despre oamenii care au rămas pe drumuri? Sau despre spitalele pe care le țineți închise pentru bolnavii cronici? Ne interesează și vaccinul care poate apare la anul, dar ne doare mai mult ziua de azi și cea de mâine!”, încheie Călin Popescu Tăriceanu.

Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
Anamaria Prodan a dat-o pe amanta lui Reghe pe mâna interlopilor! IREAL ce a vrut...
FOTO. Imagini incendiare cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu! Larisa s-a dezbrăcat în lanul...
Ficat mărit și gras? EVITĂ 15 alimente care cresc riscul de ciroză
O mai știi pe Irina de la A.S.I.A? Uite cum arată la 42 de ani,...
Gigi Becali și-a mărit averea în pandemie! `A fost de cinci ori mai bine`. Câte...
Ce mașină vei fi obligat să-ți cumperi peste doar 14 ani. Decizia e luată deja,...
Israelul îşi ameninţă adversarii. Ce a transmis premierul Naftali Bennett inamicilor statului
BANCUL ZILEI – Pițipoanca pipăită în autobuz
Ovidiu Hațegan, criticat după Italia – Țara Galilor. Arbitrul român a rămas în picioare la...
Anamaria Prodan a dat-o pe amanta lui Reghe pe mâna interlopilor! IREAL ce a vrut...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat
Vine URGIA. Alertă de cod roşu în Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa. Capitala, sub cod portocaliu
Știai? Locul interzis din România. Nimeni nu are voie să meargă acolo
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar...
Subiecte Evaluare Națională 2021 Română Edu.ro. Prima probă aduce surprize pentru elevi. Află subiectele în...
Vaccinare sau închisoare! Lovitură cruntă pentru cei care REFUZĂ vaccinarea. Cine a luat deja decizia
Raport devastator despre PFIZER! Cum sunt afectate femeile? Bomba momentului
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...