Cătălin Rădulescu a transmis un mesaj colegilor din PSD

Cătălin Rădulescu a transmis un mesaj colegilor din PSD
Publicat: 27/05/2018, 00:02
Actualizat: 26/03/2019, 14:18

„Dragi colegi din PSD, vă rog să vă abțineți în a mai cataloga foștii colegi, care aleg să-și urmeze alt drum, în „trădători” sau „șobolani”, pentru că nu faceți altceva decât să determinați plecarea multor altor colegi. Nu pot accepta maniera asta suburbană, golănească, lipsită de caracter, de a ne jigni unii pe alții. Nu înțeleg cum ne-am lăudat în campania electorală cu Guvernul PSD Ponta și apoi Victor Ponta e un trădător. Nu înțeleg cum am propus și susținut un Guvern PSD Tudose și acum Mihai Tudose e un șobolan. Nu înțeleg cum l-am susținut în Guvern pe Mircea Dobre, ca ministru al Turismului și acum e un trădător. Nu înțeleg și nu vreau să înțeleg cum am spus că Nicu Băncioiu a fost cel mai bun ministru PSD al Sănătății și acum e trădător. Dacă sunt colegi în partidul nostru care vor să urmeze altă cale, alt lider și dacă nu se mai regăsesc în acest partid, trebuie să le anulăm toate meritele, tot ce au făcut bine pentru partidul nostru și mai ales pentru cetățenii români și trebuie să i umilim, să îi jignim, să îi privim cu ură?”, se arată în mesajul public al lui Cătălin Rădulescu.

Parlamentarul face referire și la greșelile gramaticale și lipsa de expertiză a unor miniștri. La rândul său, scapă câteva greșeli în mesaj.

„Și tocmai unii dintre colegii care au suferit și au fost umiliți înb artidul nostru, în ultimii ani, îi fac trădători pe alții care aleg să plece? Nu am auzit pe niciunul dintre cei care au plecat că și-au jignit colegii sau că ne-au făcut pe noi ceilalți care am rămas în PSD, trădători sau șobolani că nu i-am urmat. Nu ajunge că ne facem de râs săptămânal pentru incultură, agramatism și lipsă de expertiză? Nu ajunge că avem o mulțime de dușmani în exteriorul țării și în opoziție? De ce trebuie să fim meschini, ipocriți și fără caracter? E dreptul fiecăruia să își aleagă calea și liderul. Sau vreți să spune-ți (Sic!)”mincinos”, că, în partidul nostru e lapte și miere, că sunteți toți mulțumiți de unele persoane care au ajuns vicepreședinți ai partidului, că sunteți fericiți de lipsa de expertiză sau profesionalism a unor miniștrii (Sic!) puși de noi, sau că râde lumea de noi din cauza „gafelor” sau că îl iubi toți pe președintele Dragnea, iar în spate sau pe la colțuri îl înjurați? Credeți că astfel veți opri plecarea colegilor? Nu. Vă înșelați”, a mai declarat Rădulescu.

Cu toate acestea, Rădulescu susține că nu vrea să plece din PSD.

„Nu vreau să plec din PSD, pentru că sunt de 22 de ani în acest partid, sunt medic, am făcut facultatea la Timișoara înainte de ’89, când candidau 30 pe un loc, am crezut totdeauna că fiecare dintre noi am adus o plusvaloare partidului nostru, m-am bătut legislativ pentru modificări revoluționare atât în codul penal, codul de procedură penală și Legea ANI, modificări care să limiteze abuzurile de orice fel, am fost și sunt fidel partidului meu, mi-am apărat totdeauna colegii abuzați de orice fel, dar nu voi accepta niciodată să transformăm acest partid într-un partid inchizitoriu, lipsit de scrupule, aservit unora sau altora, ipocrit și fără repere și principii morale și etice și care să promoveze incultura, lipsa de expertiză, limbajul golpnesc și injurios împotriva unor colegi sau foști colegi de partid”, mai spune Rădulescu.

Organizația Partidului Social Democrat, filiala Pitești, a decis, la jumătatea lunii martie, să retragă sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu, decizia fiind luată de Comitetul Executiv al filialei din Pitești.

Anul trecut, Cătălin Rădulescu a fost audiat de procurorii de la Parchetul General în dosarul de tulburare a liniștii și ordinii publice deschis ca urmare a declarațiilor făcute de acesta, potrivit cărora are o mitraliera AKM, pe care este pregătit să o folosească.

În ultimele zile mai multe persoane au demisionat din PSD alegând formațiunea lui Victor Ponta- Pro România. Printre demisionari se află și trei foști miniștri din Guvernele PSD: fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu (Guvernul Ponta 2) și Augustin Jianu, fost ministru al Comunicațiilor (Guvernul Grindeanu), Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului (Cabinetul Tudose).

Prima reacție cu privire la demisiile din PSD a fost a președintelui PSD, Liviu Dragnea, care a criticat „atitudinea de șobolan a doi foști premieri ai partidului”. Nu a dat nume, însă se speculează că, pe lîngă Victor Ponta, ar fi vorba și de acțiunile lui Mihai Tudose. Ulterior, toate organizațiile locale PSD au trimis mesaj pentru unitate criticând „trădătorii”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?