Cine este Andreea Lambru, tânăra de 27 de ani care i-a luat locul lui Mihalache la Guvern. UPDATE: Ponta îi justifică numirea: „Nu sunt misogin”

Redactor:
Politic
Cine este Andreea Lambru, tânăra de 27 de ani care i-a luat locul lui Mihalache la Guvern. UPDATE: Ponta îi justifică numirea: „Nu sunt misogin”
Ponta a confirmat avansarea

Andreea Ioana Lambru, succesoarea lui Dan Mihalache în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, are 27 de ani, a fost director de cabinet al lui Radu Stroe, este secretar general adjunct al PNL și director comercial la Sucursala de Administrare și Întreținere a Fondului Imobiliar a RA-APPS.

UPDATE 17.30 De la Bruxelles, premierul Victor Ponta i-a justificat numirea cu argumentul că nu e un misogin. „Oricărei femei care e promovată i se găsesc lucruri din trecut. Nu sunt misogin, nu sunt retrograd”, a comentat Ponta, referindu-se la articolele de presă apărute în urmă cu doi ani cu privire la o presupusă relație amoroasă a noului secretar general adjunct al guvernului cu lideri PNL.

Lambru s-a născut la 12 Aprilie 1985. În 2008 a absolvit Universitatea Româno – Americană, Facultatea de Economie Generală.

În perioada 2006-2007, a fost referent la Administrarea domeniului public și privat sector 4, București, iar apoi, până în 2009, a fost project manager la Prospero, București.

Din 2009 până în 2011 a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Național Liberal.

Potrivit declarației de avere, Lambru are un autoturism Peugeot 207, iar în anul fiscal precedent a încasat 29.389 de lei de la PNL.

Inchide