Cine va fi șeful de campanie a lui Marian Munteanu

Cine va fi șeful de campanie a lui Marian Munteanu
Publicat: 15/04/2016, 00:35
Actualizat: 26/03/2019, 19:38

”Președintele PNL București, Cătălin Predoiu, a supus votului Biroului Politic al Municipiului București aprobarea numirii prim-vicepreședintelui PNL, Teodor Atanasiu, în funcția de șef de campanie al candidatului Marian Munteanu la Primăria Generală a Municipiului București. În cadrul ședinței conducerii PNL București reunite astăzi, 14 aprilie a.c., la sediul filialei din Aleea Modrogan nr.22, Biroul Politic al Municipiului București a decis desemnarea lui Teodor Atanasiu în calitate de coordonator al campaniei PNL București, cu unanimitate de voturi”, se arată într-un comunicat al PNL București.

Decizia vine în contextul în care inițial copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat că propunerea candidaturii lui Marian Munteanu i-a aparținut lui Cătălin Predoiu.

”Unii dintre colegi, copreședintele Blaga și o parte din ziarele de azi au fost mult prea generoși, respectiv generoase cu mine, atunci când au spus că mi-a aparținut propunerea Marian Munteanu. Am propus într-adevăr soluția societății civile, dar nu vreau să-mi arog merite necuvenite”, a replicat apoi Predoiu pe Facebook.

Marian Munteanu a declarat miercuri seara că a fost contactat în privința candidaturii de Teodor Atanasiu.

Tot azi, copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga au negat existența unui scenariu privind nominalizarea lui Marian Munteanu și au relatat scena de dinainte de asumarea lui drept candidat al PNL: „Într-adevăr formalizarea gestului a făcut-o dl Atanasiu. Eram vreo zece în în încăpere”

„Marian Munteanu era în contact cu liderii PNL, inclusiv cu Ludovic Orban. Să știți că era în echipa de susținători ai lui Ludovic Orban. A discutat nu doar cu Ludovic Orban, a discutat cu mulți colegi din spectrul politicii românești, din dorința de a-și asuma ceilalți candidați, parte din proiectele pe care platforma sa civică le avea elaborate și dorea să le implementeze la nivel de Primărie Generală, la nivelul primăriilor de sector și din țară”, a relatat Alina Gorghiu.

După „acel nefericit eveniment cu Ludovic Orban”(punerea lui sub acuzare de către DNA-n.r.), Marian Munteanu a fost contactat, iar „formalizarea gestului” a făcut-o prim-vicepreședintele Teodor Atanasiu.

„Eram vreo zece în încăpere. L-am chemat la o discuție. Nu a fost niciun tete-a-tete, a fost o discuție cu mare parte din comisia de unificare înainte să mergem în echipa politică să propunem această variantă. În ziua de marți s-au întâmplat toate aceste discuții pe repede înainte, pentru că mi se părea firesc să nu lăsăm lucrurile să treneze, să nu creăm un deserviciu partidului și să venim cu o propunere rapidă”, a declarat Gorghiu.

Vasile Blaga a susținut că ceilalți membri ai PNL vehiculați, Cătălin Predoiu și Adriana Săftoiu, „nu au fost puși la colț”. „Indiscutabil aveam candidați din partea partidului. Problema era să mergem cu o candidatură a unui membru al partidului sau înțelegem că este cazul să venim cu o candidatură din partea societății civile. (…) Până la urmă decizia luată aproape în unanimitate a fost să mergem cu un candidat din partea societății civile. Nimeni nu a fost pus la colț, nici doamna Săftoiu, nici dl Predoiu, nimeni. Decizia a fost să mergem cu un candidat din partea societății civile”, a insistat și copreședintele PNL Vasile Blaga.

Gorghiu a mai spus că i se pare neprincipial „să ataci un candidat cu atâta fervoare și cu atâta dorință pentru că tu doar aperi alt candidat”, referindu-se la celalalt candidat al dreptei, Nicușor Dan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...