Ciolacu: În ciuda haosului provocat de un guvern prea puţin preocupat de educaţie, vom trece cu bine peste toate încercările (VIDEO)

Ciolacu: În ciuda haosului provocat de un guvern prea puţin preocupat de educaţie, vom trece cu bine peste toate încercările (VIDEO)
Ciolacu: În ciuda haosului provocat de un guvern prea puţin preocupat de educaţie, vom trece cu bine peste toate încercările (VIDEO) / Foto: Marcel Ciolacu, Facebook
Publicat: 14/09/2020, 12:03

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis, luni, în prima zi a noului an şcolar, că elevii, părinţii, profesorii şi autorităţile publice locale vor trece peste obstacole, în ciuda „haosului provocat de un guvern prea puţin preocupat de sistemul educaţional”.

Ciolacu a spus că noul an şcolar este „un drum al responsabilităţii şi al curajului”.

Astăzi este un nou început. Un altfel de început. Pe un drum al responsabilităţii şi al curajului! Pe un drum la sfârşitul căruia fiecare va fi mai puternic! Şi mai înţelept!”, a scris liderul PSD pe Facebook.

Acesta atacă Guvernul, pe care îl acuză că este „prea puţin preocupat de sistemul de educaţie”.

Astăzi este un nou început. Un altfel de început. Pe un drum al responsabilității și al curajului! Pe un drum la sfârșitul căruia fiecare va fi mai puternic! Și mai înțelept! Sunt sigur că, în ciuda tuturor provocărilor, în ciuda tuturor lipsurilor, în ciuda haosului provocat de un guvern prea puțin preocupat de sistemul educațional, vom trece cu bine peste toate încercările.Împreună – elevi, părinți, profesori și autorități publice locale, vom reuși să trecem cu bine peste toate obstacolele! Mult succes în noul an școlar!

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 14 septembrie 2020

„Sunt sigur că, în ciuda tuturor provocărilor, în ciuda tuturor lipsurilor, în ciuda haosului provocat de un guvern prea puţin preocupat de sistemul educaţional, vom trece cu bine peste toate încercările. Împreună – elevi, părinţi, profesori şi autorităţi publice locale, vom reuşi să trecem cu bine peste toate obstacolele! Mult succes în noul an şcolar!”, a transmis Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu, reacție după declarațiile ministrului Educației

Președintele PSD Marcel Ciolacu a reacționat acid, duminică, după declarațiile ministrului Educației, Monica Anisie, privind începerea noului an școlar. „V-ați spălat rușinos pe mâini”, spune Ciolacu, apoi continuă: „Copiii nu au culoare politică! Și nu trebuie târâți în războaie politice, nesătuilor și avizilor de putere ce sunteți!”.

Marcel Ciolacu a scris, duminică, pe Facebook, faptul că Guvernul a „tăiat frunză la câini șase luni”, iar Monica Anisie a ieșit să arunce vina pe autoritățile locale.

„Ați tăiat cu nesimțire 6 luni frunză la câini, și ați scos-o în seara asta pe incapabila aceea de la Educație să arunce toată vina pe autoritățile locale! Nu ați dat tablete! Nu ați dat măști! Nu ați asigurat nici măcar manuale! V-ați spălat rușinos pe mâini! Ați pasat responsabilitatea, dar banii i-ați dat doar primăriilor peneliste! Însă copiii vor să facă școală! Copiii nu au culoare politică! Și nu trebuie târâți în războaie politice, nesătuilor și avizilor de putere ce sunteți!”, scrie Ciolacu.