Clotilde Armand a refuzat confruntarea cu Daniel Tudorache propusă de GÂNDUL LIVE! Consiliera candidatei PNL-USR PLUS: ”Îmi pare rău, dar, din păcate, nu poate participa!”

Redactor:
Adrian Nicolae
Clotilde Armand a refuzat confruntarea cu Daniel Tudorache propusă de GÂNDUL LIVE! Consiliera candidatei PNL-USR PLUS: ”Îmi pare rău, dar, din păcate, nu poate participa!”

Alegerile locale care se vor desfășura pe data de 27 septembrie țin capul de afiș, nu numai în București, ci și la nivelul întregii țări. Fiecare partid încearcă să arunce ”în luptă” cei mai buni candidați, oameni care să convingă cetățenii că au proiecte viabile, pe termen mediu și lung, candidați deciși nu numai să ”mânuiască” vorbele, ci pregătiți să treacă, rapid, la fapte, spre binele cetățenilor cărora le cer votul.

În București, bătălia electorală este mai încinsă ca niciodată, iar în Sectorul 1 se vor confrunta mai mulți candidați, printre care actualul primar PSD – Daniel Tudorache – și europarlamentarul Clotilde Armand, reprezentanta alianței PNL – USR PLUS.

În acest context, GÂNDUL LIVE a propus o confruntare între cei doi candidați – cei mai bine poziționați în sondaje, de altfel -, astfel încât locuitorii din sector să îi poată urmări, asculta și trage concluziile care se impun, în funcție de așteptările fiecăruia. Trebuie precizat că primarul Daniel Tudorache a acceptat, fără rezerve, această provocare lansată de GÂNDUL LIVE, iar Clotilde Armand a primit, la rândul său, o invitație oficială de a participa la această întâlnire importantă, atât din punct de vedere politic, cât și, firește, social.

Viitorul edil al celui mai mare sector din Capitală trebuie să vină, de fiecare dată, în fața alegătorilor, pentru a-și prezenta proiectele și programul, iar o astfel de întâlnire organizată de GÂNDUL LIVE nu putea fi decât benefică din punct de vedere al transparenței discuțiilor și al argumentelor/contraargumentelor – atât de așteptate – care urmau a fi prezentate de către cei doi candidați.

De ce se teme Clotilde Armand de o confruntare față în față cu primarul Daniel Tudorache?

Din păcate, cu toate că luptă permanent pentru a demonstra că primarul Daniel Tudorache nu merită să mai coordoneze Sectorul 1 al Capitalei încă un mandat, Clotilde Armand a preferat să refuze prin intermediul unei consiliere, probabil fiindu-i teamă că nu va reuși să convingă alegătorii într-o confruntare desfășurată față în față cu contracandidatul său.

Daniel Tudorache declară că și-a petrecut 56 de ani în Sectorul 1 al Capitalei și a demarat proiecte încă din anul 2000, fiind mai întâi consilier general, apoi primar.

„În primul rând, pentru că 56 de ani mi—am petrecut aici, în acest sector. Am început proiecte din anul 2000. Am fost consilier general, primar. Am fost inginer de căi ferate. Până în anul 2000 am lucrat la căile ferate. Am început câteva proiecte importante pe care România nu le-a început încă”, spune primarul Daniel Tudorache.

În mediul online, reprezentanta PNL-USR PLUS se dovedește a fi efervescentă, cu puțin timp în urmă susținând, pe pagina sa de socializare, că a mai obținut o ”victorie” în fața ”primarului pesedist”.

”Încă o victorie în fața primarului pesedist care a vrut să defrișeze pădurea Băneasa și parcul Herăstrău. Instanța a anulat contractul de sponsorizare pentru PUZ Coordonator Sector 1, contract făcut între primarul PSD și o firma condusă de un personaj controversat. Cum este acum dle. primar? Ne mai numiți „proști”?!”, a scris Armand pe Facebook.

După cum se poate constata, războaiele personale și nu numai se duc mult mai ușor în mediul online, însă atunci când este vorba despre o confruntare directă apar ”retragerile pe poziții dinainte stabilite”.

Ce mesaje compromițătoare a descoperit Alin Oprea. Cine este personajul celebru cu care soția i-a...
FOTO. Anamaria Ferentz, apariţie hot! Are peste 40 de ani, dar arată ca la 20...
ALERTĂ pe piața alimentară! Toți cei care au cumpărat acest produs, sunt obligați să-l returneze...
Calendar ortodox 25 septembrie 2020. DOI MARI SFINȚI SĂRBĂTORIȚI MÂINE
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Emisiunea lui Mihai Gâdea, făcută praf la CNA. 'Este o făcătură!'. Amenzile sunt URIAȘE
CORONAVIRUS 24 septembrie. Situaţia pe judeţe. Bucureşti pe primul loc în topul infectărilor. Alte trei...
Sondaj IRSOP: Gabriela Firea ar câștiga alegerile locale 2020. Diferența dintre ea și Nicușor Dan
Ce mesaje compromițătoare a descoperit Alin Oprea. Cine este personajul celebru cu care soția i-a...
ALERTĂ pe piața alimentară! Toți cei care au cumpărat acest produs, sunt obligați să-l returneze...
CREATURA din ocean care îl ÎNGROZEȘTE chiar și pe marele rechin alb. Descoperire ȘOCANTĂ în...
ȘOC în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra. A apucat să SPUNĂ că...
Live video FCSB – Liberec scor. Vezi live video, singurul site care transmite meciul
Este DOLIU uriaş în lumea muzicii: Celebra cântăreaţă a murit
Hemoroizi sau cancer? Care sunt simptomele îngrijorătoare
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
„Elveţia României”: locurile unde se află cele mai frumoase şase sate din România pe care...
Inchide