Clotilde Armand a refuzat confruntarea cu Daniel Tudorache propusă de GÂNDUL LIVE! Consiliera candidatei PNL-USR PLUS: ”Îmi pare rău, dar, din păcate, nu poate participa!”

Clotilde Armand a refuzat confruntarea cu Daniel Tudorache propusă de GÂNDUL LIVE! Consiliera candidatei PNL-USR PLUS: ”Îmi pare rău, dar, din păcate, nu poate participa!”
Publicat: 11/09/2020, 21:22
Actualizat: 12/09/2020, 10:24

Alegerile locale care se vor desfășura pe data de 27 septembrie țin capul de afiș, nu numai în București, ci și la nivelul întregii țări. Fiecare partid încearcă să arunce ”în luptă” cei mai buni candidați, oameni care să convingă cetățenii că au proiecte viabile, pe termen mediu și lung, candidați deciși nu numai să ”mânuiască” vorbele, ci pregătiți să treacă, rapid, la fapte, spre binele cetățenilor cărora le cer votul.

În București, bătălia electorală este mai încinsă ca niciodată, iar în Sectorul 1 se vor confrunta mai mulți candidați, printre care actualul primar PSD – Daniel Tudorache – și europarlamentarul Clotilde Armand, reprezentanta alianței PNL – USR PLUS.

În acest context, GÂNDUL LIVE a propus o confruntare între cei doi candidați – cei mai bine poziționați în sondaje, de altfel -, astfel încât locuitorii din sector să îi poată urmări, asculta și trage concluziile care se impun, în funcție de așteptările fiecăruia. Trebuie precizat că primarul Daniel Tudorache a acceptat, fără rezerve, această provocare lansată de GÂNDUL LIVE, iar Clotilde Armand a primit, la rândul său, o invitație oficială de a participa la această întâlnire importantă, atât din punct de vedere politic, cât și, firește, social.

Viitorul edil al celui mai mare sector din Capitală trebuie să vină, de fiecare dată, în fața alegătorilor, pentru a-și prezenta proiectele și programul, iar o astfel de întâlnire organizată de GÂNDUL LIVE nu putea fi decât benefică din punct de vedere al transparenței discuțiilor și al argumentelor/contraargumentelor – atât de așteptate – care urmau a fi prezentate de către cei doi candidați.

De ce se teme Clotilde Armand de o confruntare față în față cu primarul Daniel Tudorache?

Din păcate, cu toate că luptă permanent pentru a demonstra că primarul Daniel Tudorache nu merită să mai coordoneze Sectorul 1 al Capitalei încă un mandat, Clotilde Armand a preferat să refuze prin intermediul unei consiliere, probabil fiindu-i teamă că nu va reuși să convingă alegătorii într-o confruntare desfășurată față în față cu contracandidatul său.

Daniel Tudorache declară că și-a petrecut 56 de ani în Sectorul 1 al Capitalei și a demarat proiecte încă din anul 2000, fiind mai întâi consilier general, apoi primar.

„În primul rând, pentru că 56 de ani mi—am petrecut aici, în acest sector. Am început proiecte din anul 2000. Am fost consilier general, primar. Am fost inginer de căi ferate. Până în anul 2000 am lucrat la căile ferate. Am început câteva proiecte importante pe care România nu le-a început încă”, spune primarul Daniel Tudorache.

În mediul online, reprezentanta PNL-USR PLUS se dovedește a fi efervescentă, cu puțin timp în urmă susținând, pe pagina sa de socializare, că a mai obținut o ”victorie” în fața ”primarului pesedist”.

”Încă o victorie în fața primarului pesedist care a vrut să defrișeze pădurea Băneasa și parcul Herăstrău. Instanța a anulat contractul de sponsorizare pentru PUZ Coordonator Sector 1, contract făcut între primarul PSD și o firma condusă de un personaj controversat. Cum este acum dle. primar? Ne mai numiți „proști”?!”, a scris Armand pe Facebook.

După cum se poate constata, războaiele personale și nu numai se duc mult mai ușor în mediul online, însă atunci când este vorba despre o confruntare directă apar ”retragerile pe poziții dinainte stabilite”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24...
Soția unui artist din România, probleme mari de sănătate! A făcut anunțul șoc: „Femeile care...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme și...
Modul înfiorător în care cetățeanul turc i-ar fi luat viața Mirelei. Avocatul bărbatului în vârstă...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Se schimbă REGULILE PENTRU ITP. Pentru cine devine obligatoriu la 6 luni
Militari români vor lupta în Orientul Mijlociu. Iohannis a aprobat decizia
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani...
ADEVĂRUL despre uciderea Mirelei! Acum s-a aflat chinul la care a fost supusă
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Cum se implică Robert Drilea în creșterea copiilor Deei Maxer: "Mă surprinde cu toate lucrurile...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Alexander Fleming, inventatorul penicilinei. „Penicilina a zăcut pe un raft timp de zece ani, în...