Clotilde Armand: Ritmul de muncă impus în Primăria Sectorului 1 a devenit un coşmar pentru unii funcţionari

Clotilde Armand: Ritmul de muncă impus în Primăria Sectorului 1 a devenit un coşmar pentru unii funcţionari
Clotilde Armand: Ritmul de muncă impus în Primăria Sectorului 1 a devenit un coşmar pentru unii funcţionari / Foto: Clotilde Armand - Facebook
Publicat: 15/02/2021, 11:03
Actualizat: 15/02/2021, 11:05

Primarul Clotilde Armand spune că ritmul de muncă impus de ea în Primăria Sectorului 1 „a devenit un coşmar pentru unii funcţionari”. Tot mai mulţi dintre ei se plâng că stresaţi şi fie pleacă de tot, fie cer transferul la alte instituţii, susține edilul.

Primarul Sectorului 1 susţine că a impus noi standarde în Primărie care nu pot fi îndeplinite de unii funcţionari.

Ritmul de muncă impus de mine în Primăria Sectorului 1 a devenit un coşmar pentru unii funcţionari. Tot mai mulţi dintre ei aleg să plece în alte structuri sau acuză că au devenit: stresaţi. E foarte bine dacă scăpăm în felul acesta de acei funcţionari care erau obişnuiţi să nu facă absolut nimic pe banii cetăţenilor. Totuşi, suntem aici pentru a servi comunitatea, nu partidele sau interesele unora”, a anunţat Clotilde Armand pe Facebook.

Potrivit primarului Armand, ultimele plecări au fost de la Poliţia Locală. Două funcţionare au demisionat şi ulterior s-ar fi angajat la cabinetul parlamentar al fostului primar, mai spune Clotilde Armand.

Clotilde Armand, întrebată despre ultimul act de caritate făcut: „Eu am făcut multe donații pentru cauza mea”

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a afirmat, într-o emisiune de la postul de televiziune Digi 24, că ultima donație făcută a fost „pentru cauza sa”, ea motivând că este nevoită să aloce proprii bani pentru că este atacată în instanță de adversarii politici.

„Sunt atacată în instanță”

Întrebată care are a fost ultimul act de caritate, edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, a răspuns: „Eu am făcut multe donații pentru cauza mea. Sunt atacată în instanță. Sunt multe procese, așa că trebuie să plătesc din banii mei avocați pentru a mă apăra. E totuși o donație. Eu pierd bani făcând asta.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase