Codrin Ștefănescu: Mi-au spus câțiva colegi de încredere că a apărut în partid Lista Neagră din PSD / Reacția lui Mihai Fifor

Codrin Ștefănescu: Mi-au spus câțiva colegi de încredere că a apărut în partid Lista Neagră din PSD / Reacția lui Mihai Fifor
Publicat: 04/07/2019, 22:20

„Mi-au spus câțiva colegi de încredere că a apărut în partid Lista Neagră din PSD. Am făcut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteți toti !”, scrie Codrin Ștefănescu.

Ulterior, Ștefănescu a spus la Antena 3: „Nu știu dacă ați înțeles că toții că în PSD în momentul de față se întâmplă tot felul de lucruri ciudate. Eu m-am referit și la suspendarea din funcție a lui Șerban Nicolae. Totuși Șerban Nicolae a primit la Congres un număr mare de voturi. Adică 300 și ceva de voturi înseamnă 100.000 de electori de-ai noștri, care înseamnă primari, viceprimari, senatori, care s-au exprimat pentru Șerban Nicolae. Sunt colegi care tac de ceva timp și nu mai au niciun fel de reacție”.

Fifor: Lista neagră e o poveste. Nimeni nu îi dă afară din PSD pe Ștefănescu, Rădulescu și Pleșoianu

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că lista neagră pe care s-ar afla diferiți social-democrați, despre care vorbește Codrin Ștefănescu, este „o poveste” și că nimeni nu îl dă pe acesta afară din partid sau pe Cătălin Rădulescu, ori Liviu Pleșoianu.

„Lista neagră este o poveste. Hai să fim serioși. Nimeni nu îl dă afară pe Codrin Ștefănescu din partid. Nimeni nu îl dă afară pe Cătălin Rădulescu din partid. Nimeni nu îl dă afară pe Liviu Pleșoianu din partid. L-a oprit cineva pe prietenul nostru Liviu Pleșoianu să vorbească? Să se exprime? Să se exprime”, a afirmat Mihai Fifor, joi seară, la Antena 3.

Acesta a precizat că Viorica Dăncilă a fost deranjată de afirmațiile lui Liviu Pleșoianu, adăugând că este inacceptabil să jignești o femeie care este premier și președinte de partid.

„Pentru că se depășește o măsură. Una e să ataci o chestie doctrinară, pe măsuri de guvern și alta este să jignești. Lucrul acesta este inacceptabil. În primul rând discutăm de o femeie. În al doilea rând discutăm de prim-ministrul României și în al treilea rând, îți place nu îți place, este președintele partidului votat ân Congres. Nu poți să jignești în maniera cu care o face colegul nostru, cu tot respectul pentru ceea ce înseamnă Liviu Pleșoianu pentru PSD”, a explicat Fifor.

El a mai spus că poți veni în forurile statutare ale partidului să îți exprimi nemulțumirile. Secretarul general al PSD a precizat că nimeni nu a contestat pe nimeni în Congres, iar tot candidații la funcții au fost lăsați să se exprime, însă dacă pierzi o competiție trebuie să rămâi colegial cu restul membrilor formațiunii.

„De multe ori am spus dacă ești un om vertical și corect, un om de partid, spui ce ai de spus în forul tău statutar, în BPN, CEx, în Congres în cazul de față. Dar nimeni nu a contestat pe nimeni. Au dorit să se înscrie pentru diverse poziții, s-au înscris și pentru președinte de partid, și pentru președinte executiv și pentru secretar general. Ca niciodată nimeni nu a oprit pe nimeni să vorbească. Au vorbit toți cei care au vrut să se exprime în cadrul Congresului. Ce dorim mai mult decât atât? Dar într-o competiție cineva câștigă, cineva pierde. Asta înseamnă competiție. Dacă ești un bun coleg, după ce s-a terminat competiția, strângi mâna celui care a câștigat și continui lupta. Asta înseamnă camaraderie și asta înseamnă să fii de aceeași parte a baricadei. Nu înseamnă că de a doua zi începi să îi înjuri pe cei pe care nu ai putut să îi înfrângi printr-o competiție deschisă”, a conchis Mihai Fifor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cât costă o manichiură și un tuns simplu înainte de Paște! Prețurile au explodat, în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată: "Fericirea este pe măsură". La ce provocări...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Sonda Voyager 1 comunică în sfârșit cu Pământul după luni bune de mesaje fără sens