Conflict Dragnea -Ivan înaintea Comitetului Executiv al PSD. Ivan: „Nu văd pentru ce să fiu sancționat, urmează să venim cu un alt proiect pentru PSD, proiectul din 2010 s-a încheiat”

Conflict Dragnea -Ivan înaintea Comitetului Executiv al PSD. Ivan: Nu văd pentru ce să fiu sancționat, urmează să venim cu un alt proiect pentru PSD, proiectul din 2010 s-a încheiat
Publicat: 13/12/2014, 16:33

Scandalul în jurul lui Cătălin Ivan a apărut după ce acesta a primit în timpul unei emisiuni tv un sms în care era anunțat de Liviu Dragnea că nu mai este șeful delegației PSD din Parlamentul European. Ivan s-a contrazis în direct pe această temă cu Gabriela Firea, ulterior postând un mesaj pe Facebook în care susține că aceasta dorește să preia șefia delegației PSD. Comitetul Executiv al organizației de femei a cerut conducerii partidului sancționarea lui Cătălin Ivan.

„Este o exagerare voită pentru că nu am criticat și jignit pe niciuna din colegele mele. Cu Viorica Dăncilă chiar am o relație bună, pur și simplu am prezentat o situație reală și asta nu poate fi o jignire”, a declarat pentru gândul Ivan, care a precizat că este în continuare șeful delegației PSD din PE pentru simplul motiv că nu a avut loc ședința europarlamentarilor în care să fie ales viitorul lider al delegației.

Ivan a spus că a negociat în această toamnă toate funcțiile din Parlamentul European și că mandatul său și l-a depus în fața partidului încă din vară. El a contraatacat, spunând că Dragnea este cel care ar putea fi sancționat pentru jignirile pe care i le-a adus.

„Dacă este vorba de jigniri când numești un coleg de partid puști obraznic, asta e o jignire. Asta e o jignire într-adevăr și ca răspuns pentru domnul Dragnea. O întrebare pentru Dragnea, când am fost puști, când am apărat votul de la referendum, votul celor 7,4 milioane de români în plenul PE în fața doamnei Viviane Redding, când am fost purtătorul de cuvânt al PSD, când m-am bătut cu Traian Băsescu la televizor sau acum când am negociat toate funcțiile din PE și le-am obținut nu numai pe toate și am obținut și în plus o funcție în plus chiar pentru doamna Dăncilă. Cât de puști pot să fiu în condițiile acestea?”, a fost mesajul lui Ivan pentru Dragnea după ce acesta a spus că europarlamentarul PSD ete un „puști obraznic”.

Europarlamentarul a spus că nu este de acord cu măsurile propuse de Dragnea și că în această situație sunt mai mulți colegi din PSD
„Scuzați-mă, dar sunt mulți colegi de partid în cazul acesta care nu sunt de acord cu domnul Dragnea, dar asta nu ține de obrăznicie, ci de democrația unui partid”, a declarat Ivan.

Cătălin Ivan a subliniat că lucrează în prezent, alături de alți colegi, la un proiect pentru viitorul PSD, care urmează să fie prezentat la Congresul din luna martie.

„Eu nu văd un motiv rational să se discute măcar despre mine, despre vreo sancțiune. La modul rational, analizând cum ar trebui să funcționeze un partid democratic, nici măcar acuzele care mi se aduc nu sunt reale, dimpotrivă am fost jignit și nu a spus cineva dacă domnul Dragnea trebuie să fie sancționat pentru jignirile aduse”, a plusat Ivan.

El a ținut să precizeze că dacă toți cei care nu sunt de acord cu Dragnea ar trebui excluși aici s-ar încadra și Dumitru Buzatu și Paul Stănescu, Marian Oprișan și Radu Mazăre.

„Domnul Victor Ponta a spus după CEX că s-a încheiat un ciclu, a fost un proiect în 2010 care s-a încheiat cu aceste alegeri. Urmează să venim în PSD cu un alt proiect, PSD are nevoie de un alt proiect, dacă Ponta sau Dragnea vor fi sau nu în acest proiect e o discuție deschisă în partid”, a afirmat Ivan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Motivul pentru care Erika Isac s-a ras în cap! Fanii au criticat-o dur: ”Ce nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum s-a transformat prietenia dintre I.G. Duca și Constantin Stere într-o relație dușmănoasă?