• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Crin Antonescu, ATAC DUR la Victor Ponta. „Este lovit de demență antidemocratică”

Crin Antonescu, ATAC DUR la Victor Ponta. „Este lovit de demență antidemocratică”
Antonescu: Nu există nici o speranță, nici pentru domnul Ponta, nici pentru asociații săi politici și mediatici nicio speranță ca eu să mă las impresionat de teroarea mediatică pe care domnul Ponta personal o coordonează și probabil că o va coordona în continuare

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, i-a transmis fostului coleg de guvernare, Victor Ponta, că nu se va lăsa „impresionat de teroarea mediatică pe care o coordonează personal premierul”. Printre posturile menționate de liberal sunt cele controlate de Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță. Într-un atac extrem de dur, Antonescu susține că premierul Ponta este „lovit de demență antidemocratică”, încât nu poate concepe că există jurnaliști care nu-i ridică osanale.

Reacția sa vine după ce Victor Ponta a declarat că nu știe dacă retragerea lui Crin Antonescu este definitivă, deoarece nimic nu este definitiv în politică, și a reluat ideea că acesta ar fi fost „lucrat, intoxicat și manipulat de niște oameni care sunt șantajați”, susținând că și Traian Băsescu este implicat

„Domnul Ponta controlează tot, șoimii patriei, televiziunile, ce nu controlează e conspirație, nu controlează încă sau pe deplin, așa cum se cuvine, justiția din această țară și serviciile speciale. Aceasta este mare miză pentru Victor Ponta și pentru PSD la președinție. Nu vor să controleze aceste instituții ca să le imobilizeze, ci vor să le folosească în sens partizan. Asta nu trebuie permis”, a spus Antonescu.

El a ținut să precizeze că nu va ceda acestei presiuni mediatice la care este supus.

„Nu există nici o speranță, nici pentru domnul Ponta, nici pentru asociații săi politici și mediatici nicio speranță ca eu să mă las impresionat de teroarea mediatică pe care domnul Ponta personal o coordonează și probabil că o va coordona în continuare. Constat după 48 de ore că și în situația în care eu am anunțat că nu mai candidez continuu să fiu centrul spaimelor și atacurilor domnului Ponta și celor din jurul său. Această teroare mediatică, și nu exagerez cuvintele, toată lumea a văzut ce se poate întâmpla la Antena3″, a spus Antonescu înaintea ședinței Biroului Politic Național, în care și-a anunțat oficial retragerea din fruntea partidului.

Liberalul l-a atacat și pe deputatul Sebastian Ghiță, cel care controlează postul RTV.

„Eu înțeleg foarte bine că oameni ca Ponta și Ghiță nu pot concepe cariere politice libere, există oameni care intră în politică, ies din politică în deplină libertate, în conformitate cu conștiința lor, fără să fie influențați, constrânși, manipulați de structuri, de persoane, de alte lucruri. Este evident că intervenția de ieri a premierului este una propagandistică, nepotrivită și bazată pe o serie de minciuni”, a spus Antonescu, subliniind că Rareș Bogdan și Cozmin Gușă nu sunt consilierii săi, așa cum afirmase premierul.

Citește și..
Inchide