Cristian Popescu Piedone: „Singurul care îl bate pe Nicușor Dan, cu lipsă de modestie, sunt eu”

Publicat: 12/03/2024, 15:48
Actualizat: 12/03/2024, 16:00

Sondajele de opinie, paralele cu cele interne PSD-PNL, privind susținerea unui candidat pentru Primăria Capitalei, îl arată pe primul loc în preferințele bucureștenilor pe Cristian Popescu Piedone. Singura condiție pentru a câștiga sigur primăria Generală în fața lui Nicușor Dan, este susținerea comună a celor două partide, susține primarul Sectorului 5.

Reamintim, Piedone și-a anunțat oficial candidatura la București, pe “alt culoar de zbor” decât cel ocupat de Gabriela Firea.

Acesta a declarat, marți, la TVR INFO că speră să fie susținut de PNL și PSD, deoarece este singura variantă în care Coaliția ar avea un candidat sigur la Primăria Bucureștiului.

Pot să vă spun ferm că nimeni nu mă va întoarce din drum (n.r. de a candida). Aș dori să le vină înțelepciunea cea de pe urmă și acest lup singuratic, puțin atipic, pentru politicul de astăzi s-ar pune în slujba celor care au asigurat stabilitatea țării, aceasta alianță PNL-PSD. Astăzi, singurul care îl bate pe Nicușor Dan, cu lipsă de modestie, sunt eu, dacă vor înțelege să mă susțină, vor avea primarul general”, a subliniat Cristian Popescu Piedone.

Reținerea Coaliției ar fi dată de Dosarul Colectiv, potrivit lui Piedone

Cei din Coaliția de guvernare sunt reticenți cu privire la susținerea candidaturii lui Popescu Piedone la Primăria Capitalei și aduc ca argumente istoricul acestuia în dosarul Colectiv, cât și problemele cu ANI.

Primarul de la 5 acuză Coaliția că pune percepția colectivă înaintea Justiției, referitor la dosarul în care edilul a fost acuzat, condamnat și ulterior clasat.

Dacă politicul se leagă de un dosar și se folosesc în continuare de o tragedie națională care nu mi-a aparținut și s-a dovedit, și sunt închistați într-un trecut și nu le-aș dori să treacă prin ce am trecut eu, dar s-a dovedit și dacă nu respectă o decizie a unor instanțe judecătorești, chiar dacă am făcut un an și o lună de pușcărie, s-a demonstrat că în cazul Colectiv, nu am avut din prima secundă adevărul, s-a dat cu pietre în mine, afirmă Piedone.

Dar să repui astăzi, să aduci în memoria colectivă, ei sunt niște mișei care zâmbesc și se folosesc încă de oameni pentru o tragedie. Dar pentru a satisface orgolii politice, niciodată nu va face Cristian Popescu așa.

Iar contabilitatea noastră a tuturor să știți că nu stă la politic, există curtea de conturi numită cetățean, el este cel care contabilizează. Cetățeanul, dacă m-ar considera vinovat cu 8 ani și 7 luni condamnare în prima instanță, nu mă vota niciodată la primăria Sectorului 5. Cetățeanul nu m-ar fi susținut și astăzi în toate sondajele marilor partide sunt pe primul loc. Sunt pe primul loc pentru că am rămas 30 de ani lângă ei și ce am avut de spus, spun, a mai arătat la TVR INFO, Popescu Piedone.

În privința acuzațiilor de incompatibilitate ridicate de ANI, Piedone a spus că mulțumește pentru reclama făcută de instituție și că măsurile sunt administrative, nimic altceva și nu are nicio implicare emoțională că se va întâmpla ceva.

Citiți și:

Piedone lansează „Scrisoarea Bucureștiului uitat, plictisit și murdar”: „Ieri noapte am visat apă caldă… M-a trezit frigul din case!

Cristian Popescu PIEDONE, reacție la anunțul că PSD și PNL vor avea proprii candidați pentru PMB: „I-am băgat în ședință”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un copil a găsit o piesă rară de Lego pe o plajă din Marea Britanie