Dăncilă, despre deplasarea cu elicopterul la Iași: A fost făcută din banii PSD, nu din bani publici

Redactor:
Teodor Bobei
Dăncilă, despre deplasarea cu elicopterul la Iași: A fost făcută din banii PSD, nu din bani publici
Viorica Dăncilă a declarat că deplasarea pe care a făcut-o cu elicopterul la Iași în vara acestui an nu a fost finanțată din bani publici, ci din banii de la partid. Fostul lider al PSD a menționat că sunt lideri ai formațiunii care au făcut deplasări pe bani publici.

„A fost un drum cu elicopterul. A fost un drum plătit din banii de la partid.Eu cred că ar trebui să facă mai multe cercetări legate de anumite persoane care au folosit banii publici. Eu nu am folosit bani publici, deci acest lucru îl justific în fața colegilor de la partid, nu este nimic care să fie ascuns. Dar eu știu alte persoane care au folosit bani publici și nu au pățit nimic. Partidul sau liderul partodului hotărăște cum se face deplasarea, dar au fost făcute deplasări și de alți lideri de partid”,a declarat Viorica Dăncilă, la finalul CEx de miercuri.

În vara acestui an Viorica Dăncilă a mers cu elicopterul în județele Moldova. Ea a precizat că pentru a putea ajunge în fiecare județ trebuie să apeleze și la acest mijloc de transport.

La rândul său, Mihai Fifor spunea că elicopterul este plătit din fondurile partidului.

PSD este obligat de instanță să spună cât a costat elicopterul cu care a mers Viorica Dăncilă în Moldova, în lipsa autostrăzilor. Decizia nu este definitivă.

 

Inchide