Dăncilă face acuzații: Am văzut un nou episod al nepăsării și disprețului prezidențial. Abuzul de putere continuă / Am văzut între Iohannis și Tăriceanu o alianță a ipocriziei și a distrugerii

Dăncilă face acuzații: Am văzut un nou episod al nepăsării și disprețului prezidențial. Abuzul de putere continuă / Am văzut între Iohannis și Tăriceanu o alianță a ipocriziei și a distrugerii
Publicat: 12/09/2019, 19:37

ORA 19:20Premierul: Am văzut între Iohannis și Tăriceanu o alianță a ipocriziei și a distrugerii

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că a văzut între Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu o alianță a ipocriziei și a distrugerii, cei doi întorcându-se împotriva poporului. Liderul PSD a adăugat că Iohannis și PNL au o problemă cu bugetarii, iar când nu le taie salariile, le blochează.

Citește continuarea…

ORA 19:10 Dăncilă: Am văzut un nou episod al nepăsării și disprețului prezidențial. Abuzul de putere continuă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că prin refuzul de a numi miniștri, președintele Klaus Iohannis se poziționează împotriva românilor, prin continuarea abuzului de putere. Șeful Executivului a adăugat că va continua să lupte împotriva blocajului guvernamental.

„Am asistat astăzi la un record personal al președintelui: reacție rapidă la propunerile de miniștri, la doar o zi distanță. Pentru domnul Iohannis, simțul urgenței se activează doar în campanie. Din păcate însă, abuzul de putere continuă, sfidarea românilor continuă, nepăsarea față de problemele țării continuă.
Este a treia piedică în trei săptămâni consecutive, a treia respingere de către Klaus Iohannis a eforturilor Guvernului de a funcționa normal. Din nou, președintele se poziționează împotriva românilor (…) Din păcate însă, în această seară am văzut un nou episod al nepăsării și disprețului prezidențial”, a declarat Viorica Dăncilă, la sediul PSD din Kiseleff.

Premierul a adăugat că nu va ceda în fața blocajului guvernamental creat de Klaus Iohannis.

„Vreau să dau încă o dată asigurări ferme că nu voi ceda în fața acestui blocaj, fiindcă am obligația să guvernez pentru România. Știu foarte bine că oamenii așteaptă de la noi să le plătim pensiile pe care le-am majorat, așteaptă să le plătim salariile, bursele, alocațiile, așteaptă să derulăm investițiile la care ne-am angajat. Nu îmi este teamă să mergem în Parlament, am mai spus-o. Cu atât mai mult cu cât am arătat la votul din Senat de acum 2 zile că avem majoritate. Nu fugim de Constituție așa cum o face președintele, nu fugim de responsabilitate și nu vom da înapoi. Aceste speculații sunt ridicole, dar sunt ultimul resort la care pot să apeleze cei ce nu vor -România normală-, ci -România blocată-„, a adăugat Dăncilă.

Liderul PSD a susținut că oamenii vor vedea diferența între cei care își apără țara și cei care acționează în interes propriu.

„Acest Guvern lucrează pentru România, nu împotriva ei. Și, așa cum am mai spus, voi rămâne cea căreia nu îi va fi teamă niciodată să privească în ochii românilor, știind că nu am luat niciodată vreo măsură împotriva lor.Oamenii vor face diferența între cei care își apără țara, buni români care arată solidaritate și responsabilitate, și cei care preferă să acționeze în interes propriu – chiar dacă acest lucru face rău și aduce deservicii de imagine propriei țări”, a afirmat Dăncilă.

Totodată, Viorica Dăncilă l-a criticat pe șeful statului, susținând că a dedicat ultimul an de mandat unei campanii dăunătoare, care sacrifică interesul și stabilitatea țării.

„Avem un președinte care a urmărit cu îngrijorare ce s-a întâmplat în jurul dumnealui, timp de 5 ani, de la Palatul Cotroceni. Și care a dedicat ultimul an de mandat celei mai dăunătoare campanii făcute vreodată în România, una care sacrifică interesul și stabilitatea țării”, a conchis Dăncilă.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că respinge remanierea cerută de premierul Viorica Dăncilă, spunând că o consideră nepotrivită.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”