Dăncilă l-a așteptat cu daruri, dar Iohannis n-a venit la dezbatere. Cu ce cadouri se pregătise candidatul PSD- VIDEO

Publicat: 22/11/2019, 20:54

„Dacă ar fi fost aici i-aș fi făcut domnului Iohannis trei darurri. Primul este tricolorul României, pentru că un președinte trebuie să aibă tricolorul în suflet. Al doilea dar, Constituția României, este legea fundamentală pe care trebuie să o respectăm toți și pe care Klaus Iohannis a călcat-o în picioare. Al treilea dar este Biblia, pentru că un om care crede în Dumnezeu este unul bun, care nu aduce ură și dezbinare. Un om cu credința în Dumnezeu este cel care adună oamenii, care îi unește și aduce în spațiul public echilibru și consens. Cum contracandidatul Klaus Iohannis nu este aici am să îi pun pe pupitru cele trei daruri și sper că acestea să ajungă la domnia sa”, a spus Viorica Dăncilă, la dezbaterea organizată în Parlament.

Viorica Dăncilă l-a invitat pe Klaus Iohannis la o dezbatere în Parlament, care ar fi trebuit să aibă loc la ora 20/.00.

Klaus Iohannis a refuzat invitația, acesta aflându-se la Bacău.

La Palatul Parlamentului au fost amplasate două pupitre în spatele cărora scrie numele candidaților, respectiv Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă a declarat, vineri seară, că președintele Klaus Iohannis este absent de la dezbateri, așa cum a făcut în cinci ani de mandat la Cotroceni. Prezidențiabilul PSD susține că atitudinea șefului statului este dezamăgitoare.

„Mulțumesc tuturor celor prezenți în această seară la ceea ce ar fi trebuit să fie confruntarea dintre cei doi candidați la aceste alegeri. Am considerat normal, democratic și necesar că românii să vadă această dezbatere. Observăm că domnul Iohannis este absent așa cum a fost absent în cei cinci ani de mandat la Cotroceni. Atitudinea lui este dezamagitoare”, a afirmat Viorica Dăncilă, la dezbaterea pe care a organizat-o în Parlament.

Prezidențiabilul PSD a venit cu un mesaj pentru români.

„Pentru că nu vom avea dezbaterea cerută voi profită de acest moment pentru a transmite un mesaj din suflet pentru toți românii: pentru cei nehotărâți, care știu că sunt foarte mulți, dragi români, vă cer încrederea și votul pentru un madat de muncă zi de zi, oră cu oră, am arătat că nu îmi este frică de muncă și că nu fug de responsabilități. Este pentru ținerii cărora le cer să îmi dea o șansa și să vina alături să construim un viitor mai bun pentru România. Pentru medici și profesori, pe care îi respect pentru muncă lor și le promit că le voi rămâne aproape. Voi sprijini reforma pentru aceste două domenii de importantă majoră pentru România: educația și sănătatea. Pentru pensionari, care știu cât respect le port. Pentru femei și pentru mame, de care am fost întotdeauna alături și pentru care voi luptă necondiționat pentru că sunt de-a lor și le înțeleg. Știu ce isneamna să fii femeie. Pentru antreprenorii români în care cred și pe care îi voi sprijini. Pentru românii din diaspora și pentru familiile lor de acasă. Vreau să le spun că nu este suficient să le spunem veniți acasă. Trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și să luăm măsuri pentru a le creă condiții. Trebuie să știe că cei care ocupă funcții de conducere în statul român iau măsuri bune pentru familiile lor și pentru comunitățile din România. Ei nu sunt niște ifre, nu sunt cei patru milioane de români care au plecat, sunt patru milioane de români pentru care trebuie să facem ceva pentru a se întoarce acasă”, a subliniat Dăncilă.

În încheiere, liderul PSD a afirmat că dacă va ajunge președinte nu va fi unul ideal, dar va munci mult.

„Eu nu am aroganța să vă promit că voi fi un președinte ideal, dar promit că voi munci mai mult decât au făcut-o toți președinții din ultimii 30 de ani. Voi lupta pentru această țară ca pentru familia și pentru copilul meu. Nu îmi este frică decât în Dumnezeu și pentru faptul că pot să îi dezamăgesc pe români. Dar nu o voi face”, a conchis Dăncilă.

Aceasta l-a așteptat, vineri seară, pe Klaus Iohannis, la o dezbatere pe care a organizat-o în Parlament.

Klaus Iohannis a refuzat invitația, acesta aflându-se la Bacău.

La Palatul Parlamentului au fost amplasate două pupitre în spatele cărora scrie numele candidaților, respectiv Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis.

Evenimentul a durat 10 minute.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”