Dăncilă, optimistă după Congresul PSD: Am arătat tuturor cât suntem de uniți și pregătiți să câștigăm alegerile

Redactor:
Diana Grigore
Dăncilă, optimistă după Congresul PSD: Am arătat tuturor cât suntem de uniți și pregătiți să câștigăm alegerile
Viorica Dăncilă a postat, sâmbătă, un mesaj pe Facebook în care le mulțumește social-democraților pentru susținerea acordată, afirmând că PSD a demonstrat la Congres că e unit și pregătit să câștige alegerile prezidențiale.

„Mulțumesc colegilor pentru susținerea manifestată atât de frumos și de energic astăzi, în cadrul Congresului extraordinar al PSD! Am arătat tuturor, încă o dată, cât suntem de uniți și de hotărâți să câștigăm aceste alegeri! Am arătat că ne înțelegem misiunea și că rămânem aproape de oameni, am arătat că avem curajul să ne asumăm întotdeauna mai mult, ca să continuăm să facem bine românilor, celor ca noi, celor din rândul cărora venim. Eu nu lupt împotriva nimănui, ci pentru fiecare român. Pornesc în această campanie cu o credință nestrămutată în destinul acestei țări, în oameni, în dorința fiecăruia de a trăi mai bine aici, în țara lui!”, a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

PSD a validat-o în Congresul de sâmbătă pe Viorica Dăncilă drept candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că nu se teme să candideze la prezidențiale, fiind mai puternică decât contracandidații „barbați care nu fac altceva decât să țipe de pe margine”. Liderul PSD și-a exprimat speranța că va ajunge primul președinte femeie al României.

Totodată, Dăncilă a precizat că nu va renunța la candidatură în favoarea lui Călin Popescu Tăriceanu.

 

×
Inchide