Dăncilă: Textul moțiunii vă reprezintă întru totul. Un amestec incoerent de falsuri

Dăncilă: Textul moțiunii vă reprezintă întru totul. Un amestec incoerent de falsuri
Publicat: 10/10/2019, 10:53

„V-ați aliat, „oamenii noi” – cu zero experiență politică și zero performanță guvernamentală care nu își pot manageria nici propriul partid – și „oamenii cu experiență” – dezertorii din Guvern și cei ce au adâncit românii în sărăcie în perioada 2010-2012. Asta e alianța de conjunctură care astăzi vrea să dea jos Guvernul, o adunătură de interese și amatorism! Cum puteți tocmai voi să vă asumați „reconstrucția României” când nu știți ce oferiți românilor mâine sau peste o săptămână? Ce plan aveți? Cum faceți? În acest textuleț vă arătați foarte curajoși, dar veniți în fața românilor și prezentați-vă programul de guvernare! Spuneți-le oamenilor care este proiecția voastră, care e echipa guvernamentală, care e planul pentru viitorul țării și al românilor!

Superficialitatea voastră este rușinoasă. Este jenant pentru oricine se prezintă ca alternativă de guvernare să vină astăzi, așa, în fața noastră și a întregii țări. Și este cu atât mai jenant cu cât e a doua oară când o faceți. Bănuiesc, totuși, că nu ar trebui să ne surprindă. Doar sunteți cei care niciodată nu învață din greșelile trecutului. N-aveți maturitate politică și nu aveți habar cum să guvernați pentru români! Deși ați mărit TVA-ul la 24%, ați tăiat toate salariile din sistemul public cu 25%, ați tăiat salariul minim cu 25% și ați impozitat pensiile cât ați fost la guvernare, astăzi veniți și amenințați oamenii cu aceleași lucruri.

Și sunteți atât de inconștienți încât să le mai faceți o dată! Și aveți naivitatea să credeți că românii vor gira așa ceva! Asta înseamnă să nu vă cunoașteți țara și poporul, să nu înțelegeți ce nevoi au oamenii și care vă e misiunea!”, a delcarat Viorica Dăncilă.

„Am citit textul moțiunii și pot spune că vă reprezintă întru totul. Este, ca și grupul semnatarilor ei, un amestec incoerent de falsuri. Este o încropire extrem de slabă, fără cifre și date exacte, plină de aprecieri subiective și demagogie, care arată perfect caracterul de improvizație și lipsa de seriozitate a acestui proiect.

Din nou, stimați colegi, vă jucați de-a guvernarea. Sunteți singura opoziție din istorie care a reușit să-și depună moțiunea și apoi să fugă de vot. V-ați făcut de râs în fața propriului electorat când v-am invitat să votăm acest act cât mai repede. Dacă acest demers nu a meritat sacrificarea unei zile de sâmbătă, mult succes în a le explica oamenilor cum o să guvernați și cum o să reconstruiți voi România!”, a mai spus premierul.

Viorica Dăncilă a atacat și reprezentanții Opoziției ccare au vorbit despr estarea economiei.

„Mult succes domnului Cîțu în a le explica alegătorilor cum e cu tăierile. Să vină să se uite în ochii medicilor, ai profesorilor, ai pompierilor și polițiștilor și să le spună cât sunt de praf! Să vină în fața tinerilor antreprenori să le spună că orice măsură menită să îi sprijine e „o pierdere neînchipuită de bani”! Să vină domnul Caramitru de la USR să se uite în ochii pensionarilor și să le spună că mărirea pensiei aruncă țara în faliment și că n-o merită! Să vină domnul Orban în fața IT-iștilor – nu președintele-candidat Iohannis, ci domnul Orban – și să le spună cum e cu impozitarea venitului. Să vină domnul Anastasiu să le explice bugetarilor că sute de mii vor rămâne pe drumuri cu voi la guvernare! Asta e opoziția partidului de guvernământ? Asta e viziunea pentru România cu care vreți să dați jos Guvernul?

Și nu puteți să spuneți că nu am înțeles noi sau românii bine, pentru că v-am chemat să semnați Pactul pentru bunăstare ca să vă angajați, în scris, să nu mai tăiați vreodată de la oameni. Și ați refuzat, cu toții. Niciunul dintre partidele de opoziție nu a avut curajul să semneze acest angajament. Domnul Ponta n-a ratat să mai facă un titlu de presă spunând că-l semnează, dar, ca de obicei, a fost o minciună. Nu ne-a surprins”,a spus prmeierul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația