Dăncilă, un nou atac la adresa lui Iohannis: Ne priviți de sus, dar sunteți jos și sunteți mic

Redactor:
Politic
Dăncilă, un nou atac la adresa lui Iohannis: Ne priviți de sus, dar sunteți jos și sunteți mic
Viorica Dăncilă a declarat că echipa lui Klaus Iohannis a abordat strategia că șeful statului ar fi victima unei campanii „devastatoare" de fake news. Prezidențiabilul PSD acuză că dezinformarea o face PNL, mințind românii că economia e în colaps sau atunci când falsifică mesajele despre Diaspora.

„Vedem de câteva zile cum Klaus Iohannis și echipa sa au adoptat o nouă strategie: «candidatul Iohannis este victima unei campanii devastatoare de fake news». Să vă fie rușine, domnule candidat! Fake news este ceea ce faceți voi de ani întregi, mințind zi de zi că economia României este în colaps. Fake news este atunci când falsificați mesaje despre diaspora în condițiile în care noi am implementat programe de sprijin pentru românii din afara granițelor (exemplu: Diaspora Start-Up) și noi am facilitat votul prin cele 3 zile alocate, creșterea numărului de secții și votul prin corespondență”, a scris Viorica Dăncilă, duminică, pe Facebook.

Liderul PSD a mai acuzat că „preamăritul” Klaus Iohannis nu a mers niciodată în străinătate, ca să se vadă cu românii din Diaspora.

„Ce ați făcut voi? Cum ați venit la guvernare, ați eliminat ministerul dedicat relației cu diaspora! Iar preamăritul domn Iohannis nu a mers nici măcar o dată în afara granițelor în 5 ani de mandat să-i întâlnească pe acești oameni. Vă aduceți aminte de ei doar în campanie”, a completat Dăncilă.

Aceasta a adăugat că PNL nu știe decât să facă un joc murdar, prin minciună.

„E clar că asta e tot ce v-a mai rămas, minciuna și jocul murdar. Știind că n-ați facut nimic în ultimii 5 ani, singurul lucru de care mai sunteți capabil este să falsificați mesaje mizerabile și să vă însușiți realizările altora. Până și retorica anti-PSD ați confiscat-o brutal de la mai tinerii noștri competitori. Rușine, Klaus Iohannis! Ne priviți de sus, dar sunteți jos și sunteți mic”, a conchis Dăncilă.

Viorica Dăncilă s-a aflat duminică la Buzău. La întâlnirea cu cetățenii la Consiliul Județean Buzău, prezidențiabilul PSD și-a încheiat discursul, spunând că decât să alegi un președinte „înalt ca bradul și leneș, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare”.

 

Inchide