„DEMISIA!” Ciolacu îi cere lui Orban să plece din fruntea Guvernului: „Nu te joci cu viețile oamenilor!”

Redactor:
Gândul
„DEMISIA!” Ciolacu îi cere lui Orban să plece din fruntea Guvernului: „Nu te joci cu viețile oamenilor!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, că premierul Ludovic Orban ar trebui să îşi dea demisia din funcţie, pentru modul în care a gestionat situaţia în timpul epidemiei de COVID-19.

„Luni, ar fi de bun simţ ca domnul Orban să-şi dea demisia. E de nepermis să ai o astfel de scăpare la un asemenea nivel. Sunt prea multe lucruri care se întâmplă de două luni de zile, de când ne luptăm cu această pandemie, în care lucrurile nu funcţionează, se iau întârziat, dar nu când te joci cu vieţile oamenilor. Să laşi un vid legislativ de trei zile şi nimeni să nu-şi dea demisia sau să nu fie responsabil”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Ultima strigare: Guvernul se reunește în ședință joi

Deputaţii au respins propunerea PNL ca starea de alertă să intre în vigoare imediat după publicarea în Monitorul Oficial, astfel că aceasta ar putea fi instituită cel mai devreme luni, după două zile în care parlamentarii vor putea ataca la CCR proiectul, şi încă trei zile după publicarea în Monitorul Oficial, informează Mediafax.

Guvernul se reuneşte în şedinţă, joi, pentru a găsi o soluţie, astfel încât restricţiile să rămână în vigoare după finalizarea stării de urgenţă şi până la intrarea în vigoare a stării de alertă.

Inchide