Deputat al minorităților naționale: Certificatul verde copiază certificatul introdus de Hitler pentru a dovedi rasa ariană

Deputat al minorităților naționale: Certificatul verde copiază certificatul introdus de Hitler pentru a dovedi rasa ariană
Deputat al minorităților naționale: Certificatul verde copiază certificatul introdus de Hitler pentru a dovedi rasa ariană
Publicat: 08/11/2021, 19:52

Deputatul minorităţilor naţionale – Asociaţia Italienilor din România – RO.AS.IT , Andi Grosaru, a declarat, în plenul Camerei Deputaţilor, că certificatul verde introduce o practică eugenică, interzisă de către Carta Europeană a Drepturilor Omului. El susține că certificatul digital prin care cetățenii dovedesc că au fost vaccinați sau trecuți prin boală, copiază certificatul introdus de Adolf Hitler prin care deţinătorul trebuie să dovedească faptul că este de origine ariană.

„Adolf Hitler a introdus un document prin care deţinătorul trebuia să dovedească că este de origine ariană. Acest certificat digital care se introduce nu face altceva decât să copieze şi să aducă exact aceleaşi practici pe care în trecut cineva le-a făcut. Toţi cei care vor folosi acest paşaport nu vor face altceva decât să aplice şi să intoducă practica eugenică, care este interzisă de către Carta Europeană a Drepturilor Omului. Drept urmare, înainte să votaţi aşa ceva, să vă mai gândiţi”, a afirmat Andi Grosaru, la dezbaterile din plenul de luni al Camerei Deputaţilor.

Practica eugenică se referă la teoria ameliorării populaţiilor umane prin măsuri genetice – alegerea părinţilor, sterilizarea, interzicerea procreării, folosită de rasişti şi fascişti.

În epoca regimului nazist, certificatul de origine ariană a fost un act, care documenta apartenenţa la rasa ariană (rasa pură germanică n.r) a unei persoane, rasă care era văzută ca superioară tuturor celorlalte.

Legea privind introducerea certificatului verde COVID pentru personalul medical, în instituțiile publice și în clădirile de birouri, respinsă de Senat la un singur vot, intră în dezbaterea Camerei Deputaților. Termenul de depunere a amendamentelor la acest proiect este 12 noiembrie, a anunţat preşedintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor, Nelu Tătaru.

Deputaţii AUR au mers, luni, la şedinţa comisiei de sănătate care se reunise pentru a lucra pe amendamentele depuse la proiectul de lege privind certificatul verde la locul de muncă. George Simion i-a acuzat pe parlamentarii de la PNL, USR şi PSD că doresc să treacă amendamentele pe repede înainte pentru a da votul cât mai repede pe proiectul de lege.

BOMBĂ! Reacţia lui Reghe după ce a auzit despre Anamaria şi Dan Alexa
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
FOTO. Prezentatoarea de la Puterea Dragostei, în costum de baie! Cum arată trupul Cristinei Dorobanțu
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Cum va funcţiona limitarea la 9 luni a valabilităţii certificatelor verzi. Explicaţiile lui Rafila
Cea mai ieftină TESLA care poate fi cumpărată AZI, în România. Modelul american arată FABULOS
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
CDC: Imunitatea naturală, mai puternică împotriva COVID decât vaccinurile
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Au BUBUIT CAZURILE de COVID la CONSTANȚA: INCIDENȚA a DEPĂȘIT PRAGUL de 10 la mie
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
E vorba despre Alexandru Arșinel! Tragedia zilei. Marele actor a recunoscut: Am niște sechele
România se zguduie din temelii! Cîțu nu mai dă nicio șansă românilor. E crunt ce...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...