Deputat PNL: Cer retragerea lui Dăncilă din campania prezidențială. E premierul care aduce moartea

Deputat PNL: Cer retragerea lui Dăncilă din campania prezidențială. E premierul care aduce moartea
Publicat: 23/09/2019, 15:45

„Viorica Dăncilă va rămâne in istoria României, ca premierul care aduce moartea. Viorica Dancila va rămâne in istoria României ca premierul care a dat mai multe drepturi infractorilor violenti decât victimelor. Viorica Dancila este premierul care a fraterizat cu criminalii, violatorii și tâlharii eliberați din pușcării și care ne ucid copiii și ne violează copilele! Sunteți mânjită pe mâini cu sângele acestor copii, pentru ca in calitate de premier și președinte al PSD ați refuzat sa înăspriți legile împotriva infractorilor și sa abrogați recursul compensatoriu. Pozați intr-o femeie care apăra interesele femeilor, dar nu faceți nimic sa nu mai fie violate pe strada. Pozați in mama dar nu faceți nimic împotriva celor care ne violează copiii! Câte crime, violuri și tâlharii trebuie sa se mai producă pentru ca dumneavoastră sa intervenții legislativ? Mai dormiți liniștita noaptea? Nu vă este frica de Dumnezeu?”, a afirmat Florin Roman, printr-un comunicat de presă remis, luni, MEDIAFAX.

Deputatul PNL i-a reamintit premieruluic că vorbea despre reglementări pentru înăsprirea pedepselor pentru viol, pedofilie și crimă, printr-o ordonanță de urgență, însă actul normativ a rămas doar la stadiul de promisiune.

„După tragedia de la Caracal vorbeați de «înăsprirea pedepselor», vorbeați despre «detenție pe viața» pentru criminali. Că veți da ordonanțe de urgentă «in prima ședința de guvern»! Nimic din toate astea nu s-au întâmplat. Pentru ca mințiți cum respirați! Ați împiedicat prin parlamentarii PSD abrogarea recursului compensatoriu, ați modificat codul penal pentru a da mai multe drepturi infractorilor, refuzați sa opriți exodul celor 20.000 de deținuți eliberați din pușcării, care zburda in libertate pe străzile țării și ne ataca copiii. Refuzați sa adoptați proiectele de lege ale PNL, fie ca vorbim de abrogarea recursului compensatoriu, de brățările electronice, de creștere a fracțiilor pentru infractori periculoși”, a completat Roman.

Liberalul a cerut imperativ prim-ministrului să solicite aleșilor PSD să voteze proiectul pe care l-a depus în Parlament care introduce detenția pe viață pentru criminali.

„Vă solicit imperativ sa cereți parlamentarilor PSD sa voteze proiectul de lege pe care l-am depus in parlament, încă din luna august, prin care introduc detenția pe viața pentru criminali. In guvernarea dumneavoastră, România a ajuns raiul infractorilor! Ne mor copiii pe străzi, uciși cu sânge rece. Nimeni nu mai este in siguranța! Ați pierdut războiul cu criminalii, violatorii și tâlharii, deși aveați toate pârghiile sa faceți ceva. Nu ați mișcat un deget! Practic, ați aruncat simpli cetățeni in ghearele infractorilor periculoși. Din aceste motive, va solicit doamna Dăncilă sa va retrageți din cursa prezidențială! Sunteți, va repet, premierul care aduce moartea!”, a conchis Florin Roman.

BEC a validat candidaturile la prezidențiale ale lui Theodor Paleologu, Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis, Dan Barna, Kelemen Hunor și Mircea Diaconu.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”