Deputații vor să cumpere servicii de telefonie și mobilier pentru „dormitor, camera de zi și sufragerie” cu peste 2,5 milioane de lei

Redactor:
Liviu Dadacus
Deputații vor să cumpere servicii de telefonie și mobilier pentru „dormitor, camera de zi și sufragerie” cu peste 2,5 milioane de lei
Detalii pe Gândul.

Potrivit anunțului menționat, Camera Deputaților are în vedere achiziționarea de servicii de telefonie mobilă prin încheierea unui acord- cadru cu un singur agent economic, pe o durată de 36 de luni, în condițiile în care contractele subsecvente nu urmează să se atribuie prin reluarea competiției.

Valoarea estimată fară TVA a contractului este de 2.442.016 lei, iar valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 814.005 lei fără TVA.

În ceea ce privește frecvența și valoarea contractelor ce vor fi atribuite, Camera Deputaților estimează un număr de 3 contracte subsecvente, pentru anii 2018, 2019 si 2020.

Tipul procedurii este licitație deschisă, iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut, finanțarea fiind asigurată din fonduri bugetare.

În noiembrie 2013, Camera Deputaților a lansat o licitație deschisă pentru achiziționarea de servicii de telefonie mobilă pentru parlamentari și angajați, suma maximă pentru licitație fiind de 1.219.335 lei, fiind prevăzută și atunci încheierea unui acord cadru pe trei ani.

Peste 150.000 de lei și pentru cumpărarea de mobilier pentru „dormitor, camera de zi și sufragerie”

În afară de serviciile de telefonie, Camera Deputaților mai vrea să cumpere și mobilier pentru „dormitor, camera de zi și sufragerie”, valoarea estimată totală a contractului fiind de 166.386 lei.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut, iar finanțarea este asigurată din fonduri bugetare.

Potrivit documentației de atribuire, contractul vizează achiziția de canapele, canapele cu fotolii, fotolii, precum și canapele cu fotolii și măsuță.

Inchide