Deputatul ”Mitralieră” confirmă dezvăluirile GÂNDUL.RO: „M-am înscris cu colegii mei în PER”/ ”Armata” nedorită de PSD care a migrat la Ecologiști

Deputatul ”Mitralieră” confirmă dezvăluirile GÂNDUL.RO: „M-am înscris cu colegii mei în PER”/ ”Armata” nedorită de PSD care a migrat la Ecologiști
Deputatul ”Mitralieră” confirmă dezvăluirile GÂNDUL.RO: „M-am înscris cu colegii mei în PER”/ ”Armata PSD” care a migrat la Ecologiști. Sursă foto: Facebook
Publicat: 24/10/2020, 17:25

Parlamentarul Cătălin Rădulescu, zis ”Mitralieră”, a anunțat, sâmbătă, pe Facebook că s-a înscris, alături de Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu, în Partidul Ecologist Român și va candida la alegerile parlamentare 2020, pentru un nou mandat de deputat în județul Argeș.

Joi, GÂNDUL.RO a publicat imagini exclusive de la sediul Partidului Ecologist Român (PER), unde se purtau negocieri intense cu senatoarea PSD Ecaterina Andronescu și Cătălin Rădulescu, deputatul exclus din partid.

Într-o postare pe Facebook, parlamentarul Rădulescu anunță înscrierea în PER și spune că Marcel Ciolacu l-a îndepărtat, atât pe el, cât şi pe Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Codrin Ştefănescu şi Ecaterina Andronescu de pe listele de candidaţi la alegerile generale pentru că s-au opus „votării stărilor de alertă şi carantinării românilor suspicionaţi de coronavirus”.

”Mitralieră” își anunță înscrierea la Ecologiști

Dragi foști colegi parlamentari, primari consilieri și membrii Psd, dragi români și prieteni dragi, săptămâna trecută, deși mi-a fost foarte greu, că după 26 de ani de viața politică în Psd să fac alt pas, m-am înscris împreună cu prietenii mei, Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu în Partidul Ecologist Român (PER). Nu spune nimeni că va fi ușor să facem 5% să întrăm în Parlament, însă suntem luptători, suntem unii din cei mai vocali și mai patrioți parlamentari și ne vom exprimă din nou, așa cum în Psd-ul confiscat de securiști și pus la picioarele lui Iohanis și ale ambasadorilor străini, nu ne-am mai putut exprimă!”, a scris Cătălin Rădulescu pe Facebook.

În continuare, politicianul spune că „conducerea incultă, analfabetă și securistică, a Psd-ului, a eliminat de pe listele parlamentare 90% din actualii parlamentari, intelectuali (profesori, juriști, economiști, medici, ingineri), colegi tineri sau mai în vârsta pe care i-am cunoscut și prețuit și care acum un mandat sau mai multe mandate, s-au înregimentat, crezând într-o conducere care prețuia meritocrația și profesionalismul! Din păcate cei care conduc acum Psd, sunt tot ce a avut mai slab partidul, oameni cu studii pe la facultăți private, sau pe la Sri, informatori și delatori, și care au avut rolul de a pune mâna pe partid, de a-l preda Președintelui Iohanis și altor puteri străine și a-l “epură“ de toți intelectualii, de toți patrioții și psd-iștii vocali și inconfortabili”.

Rădulescu: Ciolacu și echipa s-a “descotorosit“ de noi

Fostul social-democrat a mai precizat că cei din Partidul Ecologist sunt patrioţi care vor ca România să fie partenera altor state, nu colonie.

„Zeci de mii de oameni ne scriu și comentează vis-a-vis de îndepărtarea noastră, a mea, a lui Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Codrin Ștefănescu, Katy Andronescu și a celor peste o sută de deputați și peste cincizeci de senatori de pe listele parlamentare! Da, am fost îndepărtați pentru că ne-am opus votării stărilor de alertă și carantinarii românilor suspicionati de coronavirus, atunci când Ciolacu a cerut-o; pentru că nu am fost și nu suntem de acord cu închiderea bisericilor și a lăcășelor de cult și cu împiedicarea românilor să se roage; (…) De asta, Ciolacu și echipa s-a “descotorosit“ de noi și de toți parlamentarii valoroși și de asta noi toți am hotărât să formăm o echipa puternică de nuanță ecologistă și patriotică în PER, singură în care românii să creadă și să își pună speranțele”, a scris Cătălin Rădulescu, pe Facebook.

Președintele PER, Dănuț Pop, a declarat în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO care va fi discursul acestui proiect politic care adună partidele care nu au reușit să aibă o „voce” în Parlament, dar și „injecția” de capital politic de la parlamentarii demisionari din PSD.

Pregătim, în acest moment, o fuziune de forțe politice. E posibil să ajungem la o înțelegere și cu partidul lui Marian Vanghelie (n.r.Partidul Social Democrat Independent). Și cu țărăniștii am făcut un protocol și cu Blocul Unității Naționale, și cu AND-ul lui Cătălin Ivan (n.r. Alternativa Națională pentru Demnitate). Sunt foarte multe partide politice mai mici cu care suntem în discuții pentru fuziune sau alianțe, dar momentan nu avem o înțelegere finală cu toate. Este vorba despre 12 partide și câteva ONG-uri”, a declarat pentru GÂNDUL.RO președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop.

Șerban Nicole a demisioant din PSD

Şerban Nicolae, proaspăt demisionat din PSD, a anunţat joi pe Facebook că va candida pentru un nou mandat de senator pe listele Partidului Ecologist Român (PER). Senatorul a adăugat că„ alături de colegii de la PER. şi în echipă cu Liviu Pleşoianu, cu transparenţă şi onestitate ca întotdeauna vreau să ofer electoratului din Bucureşti o alternativă politică de patriotism, legalitate, dreptate socială şi viaţă sănătoasă”.

Dragi foști colegi parlamentari , primari consilieri și membrii Psd , dragi romani și prieteni dragi , săptămâna trecută…

Publicată de Marian Catalin pe Sâmbătă, 24 octombrie 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Moment ISTORIC în România. Intră în vigoare oficial pe 31 martie: Vom avea drepturi depline
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată