Deputatul PSD Victor Cristea reevaluează „Poziția copilului”, după ce l-a considerat trivial și obscen: „Poate și eu am înjurat un copil”

Redactor:
Clarice Dinu
Deputatul PSD Victor Cristea reevaluează „Poziția copilului”, după ce l-a considerat trivial și obscen: „Poate și eu am înjurat un copil”
Nemulțumit la tribuna Parlamentului de înjurăturile din filmul "Poziția copilului", deputatul PSD Victor Cristea și-a nuanțat ulterior declarațiile, cerându-și scuze echipei lui Călin Netzer dacă s-a simțit jignită și recunoscând chiar că și el a mai înjurat din când în când.

Nemulțumit la tribuna Parlamentului de înjurăturile din filmul „Poziția copilului”, deputatul PSD Victor Cristea și-a nuanțat ulterior declarațiile, cerându-și scuze echipei lui Călin Netzer dacă s-a simțit jignită și recunoscând chiar că și el a mai înjurat din când în când.

„Nu am înjurat la servici, nu am înjurat în parlament, copil poate am înjurat, poate prin curte acolo în felul meu, dar nu e o dominantă, ca orice om. La mine, tatăl meu nu l-am auzit înjurând. Atâta tot, era supărat prin curte, „mamele lor de treburi””, a declarat Cristea, pentru gândul. 

El a adăugat că a fost „șocat” când a văzut filmul „Poziția copilului”, darîși cere scuze actorilo, producătorilor și regizorului dacă intervenția sa din parlament i-a jignit.

„Îmi cer scuze doamnei Solomon, celorlați artiști, regizorului. Nu e vorba de cenzură. S-a întâmplat să văd acest film și m-au deranjat atâtea înjurături și relația gen familie cum era prezentată acolo, adiacent, pe lângă, colateral, nu acesta era miezul problemei. Filmul e artă, dar maniera în care a căutat să prezinte lucrul acesta cu atâtea înjurături, asta m-a deranjat, dar nu să cenzurez. (…) Poți să prezinți, cu alte modalități, cu cuvinte mai omenești, că este destulă urâțenie care se prezintă și pe stradă. (…) Pe mine m-a șocat filmul. (…) Eu m-am speriat când a început filmul și am văzut pe traseu actorul îi spunea mamei foarte urât și după aia se adresa și actorului, tatălui”, a spu pesedistul.

Deputatul PSD a precizat că și-ar dori ca nemulțumirea să fie luată în seamă de artiștii care ar putea „să prezinte cu alte modalități, cu cuvinte mai omenești”. „Să nu se mai proceze așa, într-o nouă societate pe care o creăm acuma, pe care o realizăm, cu altă orientare spre occident, nu spre Apus”, a spus el.

Chiar și cu „acest minus”, cu toate înjurăturile  care l-au deranjat, deputatul PSD a spus că s-ar bucura dacă filmul ar ajunge să câștige Oscarul, nu de alta dar „acolo sunt artiști de talie, eu am văzut prin prisma mea”. 

ŞOC total la CFR Cluj. Dan Petrescu începe cursa pentru supremaţie şi aduce alţi doi...
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intesivă, după ce a...
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
FOTO. Transformare ireală: așa arată unul dintre cei mai renumiți cântăreți români, la 60 de...
ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă acum cu Dincă. Este strigător la cer. Părinții fetelor ucise...
Mărturiile unui spion: Nu este ce se vede la televizor. La televizor îl vedem pe...
Orașul cu nume „cancerigen” și-a ales un nou nume. Investitorii și turiștii fugeau de el
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intesivă, după ce a...
Cântăreață din România, mesaj sfâșâietor de pe patul de spital: “Rugați-vă cu mine”
Cristofor Columb a fost EXHUMAT! Cine era de fapt MARELE explorator. Istoria Americii nu va...
S-a aflat cel mai ascuns secret al lui Ceaușescu. Strategia lui avea să aducă sfârșitul....
De ce s-a căsătorit Nicu Ceaușescu cu Elena lui Briceag, de fapt. Secretul dictatorului s-a...
Când sunt Moşii de toamnă 2020 şi ce se dă de pomană în Sâmbăta Morţilor
Ai unul dintre aceste simptome? Atunci ești considerat suspect de COVID-19
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Ţara europeană care intră din nou în blocaj total din cauza pandemiei. Autorităţile au hotărât...
Inchide