Dezertare în PSD. Un primar trece la Pro România: „Este doar o chestiune de timp”. Politicianul a mărturisit că a admirat mereu partidul rival

Redactor:
Laura Cojocaru
Primarul din Bacău Cosmin Necula se pregătește să intre în Pro România, după excluderea din PSD.

„Aștept decizia scrisă a PSD-ului privind excluderea din PSD, și vă asigur că în momentul următor voi semna adeziunea în Pro România”, a declarat Cosmin Necula într-o întâlnire regională a Pro România, unde este prezent și Victor Ponta.

Victor Ponta, președintele Pro România a declarat, în cadrul întâlnirii regionale din Bacău, că îl susține pe Cosmin Necula, despre care consideră că este un primar excelent pentru municipiu.

„îl susțin pe Cosmin și sunt sigur că e primarul de care are nevoie Bacăul. Bacăul e blocat din cauza luptei politice, iar acest lucru face ca Bacăul sa sufere. Nu-mi pare rău că am ajutat la schimbarea doamnei Dancilă, cum nu-mi pare că astăzi îl avem pe domnul Necula lângă noi”, a declarat Victor Ponta.

În Bacău are loc întâlnirea regională Pro Romania. Înainte de întâlnire a avut loc o conferință de presă, la care a participat alături de Ponta și Necula.

Necula a recunoscut public că e simpatizant Pro Romania, și este doar o chestiune de timp să devină membru în partidul lui Ponta.

 

Inchide