Dragnea aduce A DOUA VALIZĂ despre Iohannis. Un localnic din Sibiu a găsit-o ÎN CURTE

Dragnea aduce A DOUA VALIZĂ despre Iohannis. Un localnic din Sibiu a găsit-o ÎN CURTE
Publicat: 12/11/2018, 16:26
Actualizat: 25/03/2019, 23:55

Președintele PSD Liviu Dragnea a venit luni în Parlament cu o valiză mai mare decât cele două prezentate anterior, care conține documente și mai multe stick-uri, spunând că valiza a fost găsită „de un localnic din Sibiu”

„Azi este a doua zi de luni și este a doua valiză. Un localnic din Sibiu a zis că a găsit-o în curte și a dat-o unui prieten, care a dat-o altui prieten și care prietenul acela cică a devenit martor sub acoperire. Acestea sunt niște stick-uri pe care o să vi le oferim”, a spus liderul PSD.

„Am văzut cu toții că de foarte multe ori, deși există unii jurnaliști care fac dezvăluiri bine documentate, cu privire la activitatea infeacțională a domnului Iohannis, aceste știri mor foarte repede. Foarte, foarte ciudat. Și am zis să continui eu. Eu cred că românii au un drept legitim cine este cu adevărat acest personal. Ceea ce vedem la acest președinte fake, adică fals, este un personaj de carton susținut de statul paralel. Mulți l-au descris ca un șef de clan, cu toate acțiunile întreprinse. Putem vorbi despre 17 dosare penale. Acest domn care vorbea despre penali și despre penalii cocoțați în vârful statului. Păi, dumnealui este penal, deci s-a cocoțat în vârful statului. În timp ce făcea pe Albă ca Zăpada și arăta cu degetul era posibilul penal în vârful statului”,a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a ironizat și prezența șefului statului la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, întrebând jurnaliștii: „A terminat domnul Iohannis la domnul Negoiță? A terminat? Ca să nu îl întrerupem”.

Dragnea îl acuză pe Klaus Iohannis că a omis unele sume în declarația de avere, încasate din închirierea unor imobile.

„România lucrului bine făcut. Asta ne spunea domnul Iohannis care nu și-a trecut în declarația de avere sumele cu acea bancă comercială, plătite în avans pentru a închiria. Procurorii nu au cercetat, l-au protejat. Alte dosare au fost închise și cred că vor urma să apară dosare. Săptămâna viitoare luni voi veni cu a treia valiză. A treia, nu a patra. Aceea a fost cu gogoși, dar n-ați vrut nici dvs să înghiți gogoșile acelea?”, a declarat Liviu Dragnea.

Referitor la semnalul de alarmă tras de președintele Klaus Iohannis, potrivit căruia România nu ar fi pregătită să preia președinția Consiliului UE, că acesta aduce un mare deserviciu țării.

„Fiecare cu obsesiile lui. Klaus Iohannis are această obsesie din noaptea lui decembrie 2016. Bineînțeles. Sunt deja din ce în ce mai mulți români care nu se mai lasă păcăliți de minciunile lui Iohannis. De doi ani ne-a mințit, că nu sunt bani de pensii, că nu ne încadrăm în deficitul de 3%. Numai minciuni alarmiste și s-a realizat ce ne-am asumat prin programul de guvernare. Așa se va întâmpla și de acum înainte. Guvernul e pregătit să getioneze cu succes președinția Consiliului UE. Ceea ce Iohannis este să facă un deserviciu României, pentru că încearcă să inducă ideea că Guvernul din țara lui, nu e pregătit de această președinție. Acest lucru e incalificabil.”

Președintele PSD a catalogat demisia ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, drept „ciudată”, dar ne liniștește că premierul Viorica Dăncilă are deja înlocuitorul pregătit.

„E bine să vorbiți cu domnul Victor Negrescu, doamna premier are deja propunerea pregătită, dar nu se pune problema ca această demisie foarte ciudată să afecteze pregătirea pentru preluarea președinției Consiliului UE. Acolo nu a lucrat doar un om, ci o echipă„, a declarat Liviu Dragnea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului