Dragnea: Cred că mâine îi trimit scrisoarea lui Isărescu despre inflație.Verific să nu fie vreo greșeală gramaticală

Dragnea: Cred că mâine îi trimit scrisoarea lui Isărescu despre inflație.Verific să nu fie vreo greșeală gramaticală
Publicat: 26/02/2018, 17:57
Actualizat: 27/02/2018, 08:58

„Cred că mâine o s-o trimit. Astăzi vreau să mă uit din nou, să nu fie vreo… greșeală gramaticală”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea.

El a mai spus că a redactat scrisoarea împreună cu experți „foarte buni”, refuzând să dea numele acestora.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, săptămâna trecută, dacă nu este îngrijorat de creșterea inflației, el arătând că îi va transmite o scrisoare pe această temă guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, de la care așteaptă să primească niște răspunsuri.

Solicitat să comenteze faptul că România a înregistrat cea mai mare inflație din ultimii ani, respectiv 4,3% în ianuarie, și întrebat dacă nu e îngrijorat, Dragnea a răspuns: „Da. E bine să întrebați și BNR”.

„Eu o să trimit o scrisoare domnului guvernator cu niște puncte de vedere adunate de la mai mulți specialiști și din partea mea. Și vreau să primesc niște răspunsuri. Nu vreau să discut acum pe genunchi pentru că e un subiect foarte important. Aș vrea să văd și care a fost implicarea BNR în asta pentru că este o chestiune foarte serioasă”, a adăugat Dragnea.

Întrebat dacă apreciază că BNR ar fi vinovată de acest lucru, Dragnea a răspuns: „Doamne ferește, nu, dar trebuie niște răspunsuri”.