Dragnea, întrebat dacă pentru el 2018 ar putea aduce o nuntă: „E posibil”. Liderul PSD a divorțat în 2016 de Bombonica

Redactor:
Adrian Macarie
Dragnea, întrebat dacă pentru el 2018 ar putea aduce o nuntă: „E posibil”. Liderul PSD a divorțat în 2016 de Bombonica
Mai multe pe gandul.info

Dragnea a fost întrebat, miercuri, într-un interviu difuzat de Antena 3, despre ipoteza pe care a lansat-o anterior privind nunta și dacă anul 2018 i-ar putea aduce o nuntă, el răspunzând că este posibil.

„E posibil”, a răspuns Dragnea, evitând să dea detalii.

CITESTE SI Cine este iubita lui Liviu Dragnea și ce face șeful PSD în fiecare seară

Liderul PSD a mai fost întrebat dacă cea mai mare îngrijorare a lui în ceea ce privește anul 2018 ține de situația sa personală, respectiv de procesul la finalul căruia ar putea fi condamnat, de eventuala pierdere a șefiei PSD sau eventuala necesitate de a desemna alt premier.

„Eu nu vreau să intru în 2018 cu îngrijorări. Eu, în general, sunt un om pozitiv chiar și în momentele foarte-foarte grele. (…) În plan personal, de unde să știu eu, doamnă, ce mai au de gând ăștia? Mai inventează un dosar, două, trei, zece…”, a adăugat Dragnea.

El a mai spus că nu există probleme majore în funcționarea PSD și că supărarea cea mai mare ar fi cauzată de neîndeplinirea programului de guvernare.

„Nu există chestiuni majore în funcționarea grupurilor paramentare. În partid infiltrările există, încercările de manipulare au existat și vor exista în continuare, dar partidul în continuare este stabil. Aș fi îngrijorat, mi-ar părea foarte rău și aș fi foarte supărat dacă aș avea semne că anul viitor nu putem să punem în practică programul de guvernare. Este un proiect la care țin foarte mult, m-am atașat sufletește de acest program”, a mai spus Dragnea.

Dragnea a divorțat, la începutul anului 2016, de Bombonica Prodana.

Întrebat la acel moment dacă s-a despărțit de Bombonica Prodana, Liviu Dragnea a spus: „Da, după prima sentință, dar am rămas în continuare într-o relație corectă, îmi asum eu”.

”E o chestiune strict persoanală. (…) Ea n-a mai rezistat. Atâția ani de zile, atâtea atacuri, n-am mai rezistat pur și simplu. N-au fost alte lucruri, dar discutăm, ne întâlnim, ne vedem. (…) De mâine începe Săptămâna Patimilor și e bine să ne…E o durere”, s-a confesat liderul PSD în contextul discuțiilor despre condamnarea sa.

Inchide