Dragnea, mesaj către Iohannis: Trimitem niște oameni la Cotroceni să îi sugerăm noi niște întrebări președintelui / Acest om are doar PORUNCI și dorințe, ori ca el, ori nu se face

Dragnea, mesaj către Iohannis: Trimitem niște oameni la Cotroceni să îi sugerăm noi niște întrebări președintelui / Acest om are doar PORUNCI și dorințe, ori ca el, ori nu se face
Publicat: 08/04/2019, 21:35

„Trimitem niște oameni să îi sugerăm niște întrebări (n.r.: pentru referendum)”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Întrebat despre faptul că PSD a fost chemat la consultări la o zi după celelalte partide, liderul PSD a afirmat: „e ceva straniu, pentru că președinții chemau PSD pentru că e cu cel mai mare număr de voturi și cel mai mare număr de parlamentari. E o stare de disperare”.

„Temele în sine nu sunt de respins, nu am fost împotriva luptei anticorupție și o spun cu date și acțiuni, nu este PSD împotriva instituțiilor statului, am sprijinit cu tot ce a fost nevoie infrastructură, legislatură. Mai am o speranță și sper să nu mor cu ea în brate, ca magistrații să fie independenți, toți cei care vrem să vedem cu ce teamă au trăit, unii mai trăiesc”, a mai spus Dragnea.

Legat de inițierea referendumului, liderul PSD susține însă că aceasta este: „o păcăleală a lui, caută un prilej disperat să îi ajute pe liberali, o să aibă o problemă cu USR și Cioloș pentru că ei au dat OUG care au modificat sute de articole din Codul Penal. Și au mai spus ceva că vor adopta ordonanțe ca să modifice codurile.(…) Pe Iohannis nu-l interesează decât să aibă ocazia să vorbească, să nu fie mut în referendum. Cu temele nu am o problemă, de aici și până a vedea dacă constituțional, o să văd”.

Dragnea, despre Iohannis: Acest om are doar porunci și dorințe, ori ca el, ori nu se face

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că Victor Ponta era o variantă mai puțin gravă la Cotroceni, în comparație cu Klaus Iohannis, despre care spune că are „doar porunci și dorințe, ori ca el, ori nu se face”.

„Le-am spus tuturor colegilor, am discutat cu toate județele. Mie numai un nesimțit poate să îmi reproșeze așa ceva, când am fost condamnat politic că am chemat oamenii la vot, numai niște nesimțiti pot spune așa ceva. Oamneii trebuie să vină la vot”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Întrebat despre declarațiile președintelui Klaus Iohannis, care a spus că PSD se teme de referendum, motiv pentru care vrea să facă secții separate, liderul PSD a menționat: „când doarme, când stă degeaba între București și Sibiu?”

Întrebat dacă Victor Ponta era o variantă mai bună la Cotroceni, Dragnea a spus: „Cred că nu ajungeam la nivelul ăsta. Nu cred că ajungeam aici. Cu ăla se mai putea discuta, cu ăsta nu. Acest om are doar porunci și dorințe, ori ca el, ori nu se face. iar dacă unul refuză, l-a luat ca obiectiv. În afară de incitare, ură, discordie, blocarea Guvernului, nimic în extern, merge și tace, ce a făcut?”

Întrebat dacă a mai discutat cu președintele, Liviu Dragnea a spus că: „Informal am mai discutat, dar omul minte. Avea niște argumente care m-au păcălit (n.r.: la numirea Guvernului Cioloș) stabilitate. Era în prag de iarnă, că nu va numi de la PSD, atunci am pus umărul să se facă un Guvern care a dat România înapoi cu mulți ani. Am mai discutat la telefon înaintea de numirea celor doi premieri, dar nu îmi dau seama când s-a rupt orice comunicare”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Legenda Iepurașului de Paști - o tradiție prezentată de un teolog creștin!
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Oamenii de știință vor să construiască „Zidul Morții” pe Lună