Dragnea sugerează că Iohannis va PIERDE alegerile: Îl avem încă vreo câteva luni la Cotroceni

Dragnea sugerează că Iohannis va PIERDE alegerile: Îl avem încă vreo câteva luni la Cotroceni
Publicat: 15/03/2019, 17:49

„Iohannis este un mincinos etalon. Sunt puțini oameni în lume care mint cum minte acest om. Ceea ce a făcut astăzi este a treia încercare de a introduce panică în rândul pensionarilor. Am înțeles că stă cu programul nostru (de guvernare – n.r.) sub pernă. Nu știu dacă îl citește sau i-l dictează cineva înainte să doarmă. La pagina 28 se spune foarte clar că în 2019 punctul de pensie va ajunge la 1.265 și va ajunge în septembrie, așa cum este programat”, a declarat Liviu Dragnea, vineri, într-o conferință de presă susținută la Dâmbovița.

„Noi nu am spus că vom mări pensiile de la 1 ianuarie și tot ce am spus în programul de guvernare în domeniul pensiilor este respectat. În OUG 114, despre care vorbește, dar pe care sigur nu a citit-o, este trecut și fondul de dezvoltare la care se adresează comunitățile locale în valoare de 10 mii de euro, care va fi încă o sursă financiară în plus pentru dezvoltarea comunităților locale.Îl avem încă vreo câteva luni la Cotroceni. De acolo blochează tot ce poate, dar ne-am obișnuit”, a completat liderul PSD.

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019, anterior atacând PSD pentru că nu a făcut vreo modificare la legea transmisă pentru reexaminare Parlamentului. De asemenea, șeful statului a criticat și OUG 114 din domeniul fiscal și faptul că punctul de pensie nu a fost mărit.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase