După ce au citit scrisoarea lui Tăriceanu, liderii PNL îi fac șefului ALDE o recomandare: să se uite la Dragnea

După ce au citit scrisoarea lui Tăriceanu, liderii PNL îi fac șefului ALDE o recomandare: să se uite la Dragnea
Publicat: 07/01/2017, 18:34
Actualizat: 05/06/2018, 20:11

Președintele PNL Hunedoara: „ALDE, remorca tractorului PSD”

Președintele PNL Hunedoara, Florin Roman, refuză să accepte că un liberal adevărat poate să plece într-un partid „balama de cinci la sută” care nu este altceva decât „remorca principală la tractorul numit PSD”.

„Nu cunosc demersul demersul domnului Tăriceanu. Nu înțeleg că să caute un liberal adevărat într-un partid ca ALDE. ALDE care e remorca principală la tractorul numit PSD. Un liberal adevărat nu poate susține o ideologie socialistă nici măcar pentru a ajunge la guvernare. Cum să pleci dintr-un partid de 20 la sută într-un balama de 5 la sută. Opoziția nu a omorât pe nimeni, politica se face și în opoziție și la putere”, a explicat liderul PNL Hunedoara.

Și senatorul PNL, Carmen Hărău, susține că este sezonul în care și PSD și ALDE încearcă să racoleze, în special parlamentari. „Nu am citit scrisoarea. Dar în cazul meu este exclus să accept o asemenea invitație Eu sunt bătută în cuie aici (PNL – n.r). Nici nu-mi trece prin cap să plec din PNL. O grămadă de furnicuțe au lipit afișe cu mine. Eu am obținut mandatul prin munca unei armate de partid. Exclus. În afara acelei scrisori să știți că sună și unii și ceilalți (PSD și ALDE – n.r.) și în stânga și în dreapta”

Președintele PNL Cluj, Daniel Buda: „Lui Tăriceanu i-a trecut glonțul pe la ureche”

Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, crede și el că liberalii de bună credință vor rămâne mai departe în partid și vor clădi acea formațiune de care România are nevoie, care va asigura o creștere economică.

„Îi recomand d-lui Tăriceanu, căruia i-a trecut glonțul pe la ureche și era cât pe ce să nu intre în Parlament, să fie preocupat de actul de guvernare și de unde va reuși să scoată tot ce au promis în campanie, pentru că populația are mari așteptări față de promisiunile făcute atât de dânsul cât și de Liviu Dragnea. Asistăm la pomeni electorale din partea unei guvernări socialiste, care mituiește, sub o formă sau alta, populația, iar efectele vor fi negative. Dl. Tăriceanu să nu fie preocupat de soarta PNL, pentru că liberalii de bună credință sunt convins că vor rămâne mai departe în partid și vor clădi acea formațiune de care România are nevoie. Sunt absolut convins că PNL are suficient de multe resurse politice care să îi permită să devină o forță politică în stare să asigure o creștere economică”, a spus Buda.

Acesta s-a întrebat la ce folosește faptul că se vor da bani în plus dacă această creștere se va reflecta în majorarea prețurilor.

„Dacă azi cumperi un litru de ulei cu 5 lei, iar mâine îl vei cumpăra cu 8 lei, mă întreb la ce a folosit creșterea salariului?”, a spus liderul PNL Cluj.

Senator PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea: „Tăriceanu ori are deficit de personal, ori crede că toată lumea va dezerta, asemenea dumnealui”

„Tăriceanu se simte singur în actuala formulă de guvernare”, iar invitația făcută liberalilor de a se înscrie în ALDE este una „obraznică”. Declarațiile aparțin senatorului liberal Mario Ovidiu Oprea, membru în PNL din 1990.

„Domnul Tăriceanu ori are deficit de personal la ALDE, ori crede că toți liberalii îi seamănă și pot, conform obiceiurilor dumnealui, să trădeze și să dezerteze către cei care dau mai mult. Eu cred că, deși în PNL sunt membri care de multe ori fac opinie separată sau colegi care au momente de nemulțumire, nu sunt caracterizați de oportunismul specific domnului Tăriceanu. Eu aș spune că este o invitație obraznică menită să speculeze așa zisele tensiuni existente în PNL. Eu cred că nu putem dispărea ca identitate politică nici prin reducere numerică. Este posibil ca Tăriceanu să fi dat strigarea pentru că se simte singur în actuala formulă de guvernare”, a spus senatorul de Dolj, Mario Ovidiu Oprea, lider al grupului PNL din Senat.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic