Elena Udrea a explicat în premieră celebrul gest în care a dus degetul la nas în Parlament. Udrea a spus „cu subiect și predicat” ce a vrut să transmită acum 5 ani

Elena Udrea a explicat în premieră celebrul gest în care a dus degetul la nas în Parlament. Udrea a spus „cu subiect și predicat” ce a vrut să transmită acum 5 ani
Elena Udrea, în 2015, în Parlament (Mediafax)
Publicat: 07/10/2020, 15:59

Elena Udrea a explicat pentru prima dată cel mai controversat gest din viața ei, respectiv cel în care și-a dus degetul la nas în Parlamentul României, acum 5 ani, când se decidea ridicarea imunității ei parlamentare.

„Aşa cum am spus şi la acea vreme, gestul l-am făcut unei persoane dragi mie. Partenerul meu de la acea vreme era acasă şi mă urmărea şi mi-a scris pe telefon „te văd la televizor”. Era un gest pe care-l stabilisem cu mult înainte şi era copiat de la Celine Dion şi soţul ei. Ei conveniseră ca atunci când erau în public şi departe unul de celălalt îşi făceau acest gest şi am ţinut să procedăm la fel.

Udrea: „Şi atunci m-am întors să-i fac gestul acesta să ştie că sunt bine”

Şi atunci m-am întors să-i fac gestul acesta să ştie că sunt bine, împotriva a tot ceea ce se vedea şi se spunea la televizor. Era ceva atât de simplu, când mă uit la ce conotaţii, cum au analizat specialiştii (…) Era atât de simplu, cum nimeni nu-şi putea imagina, un semn făcut cuiva drag care se uita la televizor şi voia să ştie că sunt bine”, a povestit Elena Udrea în emisiunea de la Kanal D, prezentată de Denise Rifai.

În cadrul emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, Elena Udrea a dezvăluit dacă a avut o legătură mai mult decât profesională cu Traian Băsescu, fostul președinte al României.

A fost iubita lui Traian Băsescu?

Elena Udrea a explicat, la Kanal D, care a fost natura relației cu Traian Băsescu, precum și ce loc ocupă acesta în viața sa. Fosta “blondă de la Cotroceni” a făcut, în sfârșit, lumină, iar întrebarea care a stat multă vreme pe buzele tuturor și-a găsit răspunsul.

Întrebată de Denise Rufai dacă a “fost iubita lui Traian Băsescu”, Elena Udrea a răspuns: “Nu! Traian Băsescu este cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Pentru că tot ce am realizat eu, în cariera mea politică, a fost datorită președintelui Traian Băsescu. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, așa cum au făcut și mulți, însa asta a fost tot„.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase