Elena Udrea, în oraș cu Traian Băsescu și cu Emil Boc

Publicat: 26/10/2014, 16:49

După ce a participat la „Festivalul de arte marțiale”, Elena Udrea s-a dus la un restaurant din Centrul Vechi, alături de primarul Clujului, Emil Boc, dar și președintele Traian Băsescu.

Candidatul PMP la prezidențiale a postat chiar și o fotografie cu grupul de „susținători”.

După Festivalul de arte marțiale, am ajuns în Centrul Vechi, cu echipa de susținători„, a postat Udrea, pe contul său de Facebook.

În prima parte a zilei, Elena Udrea a participat la „Festivalul de arte marțiale”, unde a luat lecții de la tinerii sportivi, fiind premiată, la final, cu o diplomă.

„Sunt și mai pregătită să-l bat pe Victor Ponta în turul II și să câștig Președinția României. M-a bucurat foarte mult să văd că și copiii din ziua de astăzi fac sport, lucru care îmi întărește convingerea că investițiile în infrastructura sportivă din mandatul meu de ministru al Dezvoltării au fost foarte bune”, a mai scris ea pe rețeaua de socializare.

Foto: Facebook Elena Udrea

De altfel, nu este prima dată când Elena Udrea iese în oraș alături de Traian Băsescu și Emil Boc. După ce și-a lansat candidatura, cei trei, alături de ceilalți susținători PMP, au mers într-o berărie din București.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase