Emil Boc, prima ieșire alături de Mișcarea Populară. Dacă ar părăsi PDL, Boc ar pierde mandatul de primar al Clujului

Redactor:
Clarice Dinu
Emil Boc, prima ieșire alături de Mișcarea Populară. Dacă ar părăsi PDL, Boc ar pierde mandatul de primar al Clujului
La nici o săptămână după ce Elena Udrea a prezentat scenariul implicării politice a lui Emil Boc alături Mișcarea Populară, fostul șef al PDL își face prima apariție publică alături de oamenii lui Băsescu.

La nici o săptămână după ce Elena Udrea a prezentat scenariul implicării politice a lui Emil Boc alături Mișcarea Populară, fostul șef al PDL își face prima apariție publică alături de oamenii lui Băsescu. El va participa duminică la o dezbatere organizată de Fundația Mișcarea Populară, la Cluj, pe tema statului de drept, potrivit unui comunicat al remis presei.

Emil Boc este curtat de oamenii președintelui pentru a se alătura Mișcării Populare, însă pasul către acest partid ar echivala cu pierderea fotoliului de primar. Varianta ar fi ca el să susțină PMP fără a demisiona din PDL. De altfel această variantă a fost invocată de Elena Udrea la o zi după ce a părăsit tabăra democrat-liberalilor pe care i-a acuzat că s-au dezis de Traian Băsescu.

„Categoric, da!(s-ar putea regăsi în PMP – n.r.) Numai că legea nu permite primarilor să plece din partidul cu care au câștigat alegerile, însă evident că Emil Boc împărtășește aceleași idei, aceleași proiecte, aceeași luptă pe care o duc și Traian Băsescu și echipa președintelui din PDL și sunt convinsă că și sub forma aceasta, de la distanță, chiar rămânând în Partidul Democrat Liberal, Emil Boc este alături de efortul Partidului Mișcarea Populară și de președinte de a se opune actualei Puteri, de efortul de a continua reforme importante, cum sunt cele care au demarat și uitați că primesc piedici tot timpul și acum mă refer la reforma justiției, spre exemplu”, a spus Elena Udrea.

Inchide