Ești un PROST. Măi, escrocule, eu te plătesc! Eugen NICOLICEA, scuipat de un protestatar. Codrin ȘTEFĂNESCU a avut parte de un tratament asemănător

Ești un PROST. Măi, escrocule, eu te plătesc! Eugen NICOLICEA, scuipat de un protestatar. Codrin ȘTEFĂNESCU a avut parte de un tratament asemănător
Publicat: 19/01/2019, 13:28
Actualizat: 25/03/2019, 23:48

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat, pentru MEDIAFAX, după ce a fost apostrofat pe stradă de protestatarul Ion Olteanu, în Dobreta Turnu Severin, că este un parazit „care pe bani externi înjură, promovează violența, agresivitatea”, precizând că nu va face plângere la poliție.

„Nu am de gând să fac nicio plângere la poliție. Este de ajuns că astfel de personaje există ca să înțeleagă toată lumea unde s-a ajuns. Un singur om dă peste cap o întreagă comunitate, neavând serviciu, loc de muncă, nefiind integrat societal. El spune că este activist social și recunoaște public că este finanțat din străinătate ca să înjure instituțiile, șefii instituțiilor, cei din administrație, ș.a.m.d., pe cine i se spune. El nu produce plus valoare pentru țară, nu are un aport la binele unei națiuni. El este un parazit. Sunt niște paraziți care pe bani externi înjură, promovează violența, agresivitatea și distrug ceea ce restul comunității încearcă să construiască. Le distrug inclusiv pacea oamenilor internă și pacea familială și pacea comunității astfel de indivizi. Bineînțeles că există legi care trebuiesc doar aplicar, pur și simplu”, a afirmat Codrin Ștefănescu, sâmbătă pentru MEDIAFAX.

Acesta a adăugat că protestatarul #rezist, Ion Olteanu, care l-a agresat verbal atât pe el, cât și pe deputatul PSD, Eugen Nicolicea, este cunoscut în Drobeta Turnu Severin ca o persoană care are astfel de acțiuni inclusiv la evenimente naționale importante.

„În Turnu Severin este cunoscut ca o persoană care face astfel de crize inclusiv de zilele importante naționale. A făcut de 1 decembrie, va face de 24 ianuarie. E deja cunoscut lucrul acesta. Să nu înțeleagă lumea că astfel de personaje bizare au nevoie de ajutor medical. Nu, pentru că sunt foarte sănătoase. Ei își asumă și pe bani astfel de acțiuni”, a completat social-democratul.

Întrebat de MEDIAFAX dacă se impune o modificare a legislației, în sensul înăspririi sancțiunilor pentru astfel de acțiuni, Codrin Ștefănescu a spus că probabil odată cu trecerea timpului va fi modificată și legislația, însă deocamdată legile trebuie mai întâi aplicate.

„Este vorba de un mod de agresiune care se pedepsește legal, pentru că nu poți să vii să arunci cu vopsea și să pui cuțite în fața Ministerului Justiției și să primești o amendă pe care nu o plătești. Nu poți să vii în fața casei omului, proprietate privată, să îi distrugi bunurile, gardurile, mașina, și să rămâi nesancționat. Asta numai în România se întâmplă, dar în România s-au întâmplat tot felul de lucruri bizare, că numai în România am avut protocoale secrete, probe false. Numai în România am avut elite ca la Oradea și la Ploiești. (…) Sigur că, odată cu timpul, probabil că se va modifica și legislația, probabil că vom deveni mult mai europeni. Și la partenerii noștri din UE democrația este acceptată și înțeleasă după niște norme și reguli – până în momentul în care afectezi viața celuilalt, ori în momentul în care te duci peste casa omului să scrii cu spray, să îi agăți toalete, să îi nenorocești mașina și bunurile, asta nu mai este democrație. Asta este deja faptă penală”, a explicat Codrin Ștefănescu.

Chestionat dacă a discutat cu Eugen Nicolicea, secretarul general al PSD a răspuns: „Domnul Nicolicea este obișnuit. Sunt câțiva aceștia care au deviații comportamentale și efectiv îi ignoră. Așa cum am făcut și noi și oamenii de pe stradă din Turnu Severin, oameni foarte cumsecade și cu frica de Dumnezeu și care pur și simplu își făceau cruce. Asta a fost reacția văzută”.

Protestatarul Rezist s-a apropiat de deputatul Nicolicea în momentul în care acesta ieșea dintr-o clădire și l-a scuipat. „Asta pentru că ai dat drumul la toți tâlharii și violatorii. Pentru că ai modificat codurile penale”, a spus Ion Stelian.

„Ești un prost„, a fost reacția lui Nicolicea.

Protestatar: Eu sunt prost?
Nicolicea: Da. Ești un prost. Dispari.
Protestatar: Nu vreau, pentru că eu te plătesc. Măi, escrocule. Eu te plătesc
Nicolicea: Cu cât? Vezi că ești prost?
Protestatar: Sunt prost? Tu ești deștept? De aia ai modificat toate legile, toate Codurile Penale? (…) Băi bolșevic, ciumă roșie ce ești. Ești toxic pentru democrație. Pe cine reprezinți în parlament?
Nicolicea: Nu pe tine.
Protestatar: Pe condamnatul Dragnea? Pe cine?”

Este dialogul dintre deputat și protestatar, în timp ce amândoi merg pe stradă. Protestatarul îl scuipă pentru a doua oară pe Nicolicea, iar în video-ul postat pe Facebook se vede că intervine și un trecător care spune: „Asta deja e hărțuire. Nici eu nu sunt de acord, dar totuși…”

Protestatarul Stelian Ion a avut un schimb de replici și cu Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD: „Măi, cap de s…, ce sarcini ți-a tratat condamnatul Dragnea?

Codrin Ștefănescu: Du-te dracu de prost ce ești”.

La începutul anului, protestatarul Marian Ceaușescu l-a urmărit în trafic pe deputatul PSD Eugen Nicolicea.

La rândul său, Florin Iordache a avut garajul umplut cu afișe și mesaje, iar anterior, și președintele CCR Valer Dorneanu a fost apostrofat și urmărit de protestatarii rezist prin București.

„SECURIȘTII MAFIEI PSD AU ACTIVAT MAȘINĂRIA DE DEZINFORMARE!

Ăștia care ar trebui să fie „câinii de pază ai democrației” sunt javre care latră
la ordinul mafiei PSD! Cică eu l-am „hărțuit” și i-am adresat un „val de jigniri” lui Nicolic(h)e, când se vede clar că eu am răspuns la jignirile lui. Și că l-am „ATACAT” pe „cap de sculă”, însă eu doar i-am răspuns că m-a făcut „prost”.

Mă abonații la „Latrina3” v-am permis eu să-mi preluați înregistrările și să le
postați în mizeriile voastre? Poate zecile de mii de români care au vizionat și apreciat înregistrările video au ceva de comentat pe „dcnews.ro” și „evz.ro”.

Bă, mercenari ai ciumei roșii, eu zic să vă rugați să nu ne vedem la Tribunal!”, acuză protestatarul într-o altă postare.

foto: Facebook / Ion Olteanu

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Fosta soție a lui Cabral arată fantastic la 57 de ani. Ce a pierdut prezentatorul...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
O teorie bizară spune că în Univers există un singur electron